Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a co gdyby tam stała pańska matka?
Matka siedzi z tyłu.... tak powiedział
A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?
Jaki niefart?
To tylko głupota połączona z brakiem umiejętności, depnął po gazie i mu tył zarzuciło bo stracił przyczepność. Połowa młodych w BMW popełnia ten sam błąd.
Gwoli ścisłości zanim się jakieś pizdoliny rozpisza cierpa stoi na zakazie.
Zalaczam zdjecie z tego miejsca, z widocznym znakiem
A nie pomysleliscie...
A nie pomyślałeś, że miasto, to nie tor??
Wina ferdka bez żadnego ale....
A nie pomysleliscie że cierpa stojąca jak pizda na prawym pasie na awaryjnych przyczyniła się do tego dzwona ? Chłop szedł pewnie prawym, bo lewy okupują ćwoki z kółka różańcowego, chciał ominąć złotowe i poszedł bokiem, którego nie opanował.
Gwoli ścisłości zanim się jakieś pizdoliny rozpisza cierpa stoi na zakazie.
Zalaczam zdjecie z tego miejsca, z widocznym znakiem
zanim zaczniesz coś pierdolić...
nie ważne kto stał i gdzie stał, to jest miasto, a on jest świetna ilustracja do porzekadelka że na nic koni kupa...
na na 80% to chciał sie lub się scigał z tymi dwoma czerwonymi bolidami co przemknęły wcześniej, być może chciał ich wyruchać z prawej gdzie trafił na złotówę a później to juz za późno na cokolwiek i ramach ratowania dokonał samozaorania
A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?
Ale tam JEST przedszkole, żłobek, szkoła, ośrodek zdrowia itp.
Przygłup ze Słowacji rozdupcył znak i latarnię. Powinien za to zapłacić. Szkoda, że mu się to gówno nie zapaliło. Może jestem złośliwy, ale mieszkam niedaleko od tego miejsca i wkurwiają mnie debile jeżdżący na pełnej kurwie i hałasujący w nocy swoimi pierdzącymi gównami. Mam nadzieję, że każdy z tych chujów jeżdżących przez Rondo Grzegórzeckie jak pojebany, prędzej czy później zdechnie w swojej trupiarce na kołach.
Taki ze Słowacji jak ty z Ugandy.
A do pucujacych się powyżej- nigdzie nie umniejszam winy woźnicy ferrari, wskazuje tylko na fakt że cierpa nie powinna tam stać. Aha, co do jego umiejetnosci- nie nabedziecie choćby promila tego co on potrafi, bo nie będziecie mieli do końca życia okazji nawet powąchać jak pachnie wnętrze takiego wozu, cebulaki.
Taki ze Słowacji jak ty z Ugandy.
A do pucujacych się powyżej- nigdzie nie umniejszam winy woźnicy ferrari, wskazuje tylko na fakt że cierpa nie powinna tam stać. Aha, co do jego umiejetnosci- nie nabedziecie choćby promila tego co on potrafi, bo nie będziecie mieli do końca życia okazji nawet powąchać jak pachnie wnętrze takiego wozu, cebulaki.
to twój chłopak w tym pierdarri, że tak go bronisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów