📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Laptopów powiadasz?
Niеbieski napisał/a:
Laptopów powiadasz?
Niech będzie... RTV ..bo widzę na innych forach rózne komentarze, że to xbox'y i ps,y a sprzeczać mi się nie chce... w każdym bądź razie... kosztowny, bo Made in China
Szczerze to nie robi to na mnie wrażenia pracuję w jednym ze sklepów RTV i AGD i sprzęt nie raz potrafi spaść i jest cały później. Może zdarzyło się ze dwa razy w ciągu ponad roku jak była pęknięta matryca.
ja pierdole co za partacz
ed2kk napisał/a:
Niech będzie... RTV ..bo widzę na innych forach rózne komentarze, że to xbox'y i ps,y a sprzeczać mi się nie chce... w każdym bądź razie... kosztowny, bo Made in China
"W każdym razie" albo "bądź co bądź"
Chujowo zafoliowane, od palety metr w górę powinno być co najmniej 3 razy porządnie a jak towar śliski (tzn lata luzem) w tym przypadku pudełka, to powinno się 5 razy dookoła taśmować. Niestety dostawca zapłaci za błędy magazyniera chyba że sam pakował.
2 lata na magazynie pozostawiły we mnie ślad...
2 lata na magazynie pozostawiły we mnie ślad...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów