📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jaki cenny, to musiało być badziewie made in China kupione na aliexpres za grosze.
Pawehan napisał/a:
Jaki cenny, to musiało być badziewie made in China kupione na aliexpres za grosze.
Cieszę się że mamy tu takiego eksperta i rzeczoznawcę sprzętu jak ty. Pewnego dnia ….Uratujesz tą stronę przed nie(od)bytem.
Allach Akbbarrr!
Filmu? Przecież to jakieś gówno w rodzaju "Szybcy i Wściekli". Czyli koło filmu, to nawet ta szmira nie stała.
To fejkowy wypadek - dziwne, że oprócz dużej kamery mieli jeszcze jedną, która to sfilmowała. Prawdopodobnie ta rozwalona kamera to bezwartościowe pudęłko. Tak naprawdę to reklama forda.
Producent wadliwej części ma przejebane. Kamerka ładnych paredziesiąt klocków. I to na nowe!!! $$$$
dobra to Ci odpowiem dji ronin 2 to jakieś 40 tyś, red comodo 30 tyś + osprzęt około 10k, obiektyw jakaś Lka canonowska(strzelam bo nie widać dokładnie) w okolicach 5-10 tyś, do tego klatki i inne pierdoły adaptery, złączki w produkcji to kosztuje setkami - myślę że około 100 koła poszło
Alonso napisał/a:
To fejkowy wypadek - dziwne, że oprócz dużej kamery mieli jeszcze jedną, która to sfilmowała. Prawdopodobnie ta rozwalona kamera to bezwartościowe pudęłko. Tak naprawdę to reklama forda.
cyfrowe.pl/filmowanie/dji-ronin-2.html
Sam gimbal z osprzętem to prawie 40koła, na nim zapięty prawdopodobnie red comodo z osprzętem - następne 40 koła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów