18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Koszulka antygwałtowa
~Velture • 2017-12-28, 4:15
W Szwecji mają pedalskie bransoletki które mają chronić przed gwałtem...
Pfff... Amatorzy!
W rosji poszli o krok dalej

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
CbK 2017-12-28, 7:56 7
Eeee, w ten sposób to nie zadziała, ja to widzę tak:
Gwałciciel rucha na potęgę, już się zaczyna męczyć. I wtedy ofiara ściąga koszulkę i okazuje się brodatym pedałem! Po takiej traumie gwałciciel nawet nie spojrzy na obce laski, tylko zostanie przy ruchaniu kóz!
Zgłoś
~Angel 2017-12-28, 8:00 32
Na ciapatych wystarczą majtki antygwałtki

Zgłoś
nowynick 2017-12-28, 8:12 3
No cóż muzułmanów w multikulti/zgubionej/upadłej Szwecji jest (wg wiki, chyba nieaktualne) 144 tys. a w Waszej wyśnionej białej Rasiji 14,4 mln (10 % populacji). No fakt, że z 5 mln to Tatarzy. Tak więc koszulka antygwałtowa powstała na bardzo chłonnym rynku
Zgłoś
parolpl 2017-12-28, 10:28
@Angel
I co myślisz, że śniadzi przestraszą się takich gaci, jak oni używają religii tam gdzie im wygodnie. Lepiej by zadziałała majtkowa klatka Faradaya pod napięciem.
Zgłoś
Catar 2017-12-28, 10:53
elvis w tle ;D
Zgłoś
J................3 2017-12-28, 11:37 1
CbK napisał/a:

ja to widzę tak:
Gwałciciel rucha na potęgę, ofiara ściąga koszulkę i okazuje się brodatym pedałem! Po takiej traumie gwałciciel nawet nie spojrzy na obce laski, tylko zostanie przy ruchaniu kóz!

Chłopie, chyba opuściłeś parę lekcji na sadisticu z zakresu "kultury" muzułmanów.
Homoseksualizm (w naszym rozumieniu) jest w islamie akceptowalny i powszechny.
Jednak według islamu homoseksualistą NIE JEST organizm penetrujący (dominujący), ale penetrowany (zdominowany, zgwałcony) - ten, który nie zdołał się obronić - taka ich logika.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-12-28, 16:24
@nowynick

Szwecja akurat ma się dobrze i będzie miała się dobrze długo długo po pierdolnięciu systemu ekonomicznego Polski za sprawą zapaści demograficznej oraz obciążenia budżetu państwa socjalami na kiju nie wspominając już o masowym wyjeżdżaniu młodych na zachód.
Piszecie, że Niemcy, Szwedzi, Francuzi będą do nas uciekać
Jak na razie to my milionami spierdalamy na zachód a nie mówiąc już co będzie gdy nastąpią czasy Polski emerytalnej, gdzie nie będzie miał nawet kto robić na emerytury za 2 euro na godzinę
Zgłoś
EdmundKemper 2017-12-28, 20:04
Jak to się człowiek może czasem pomylić.
Zgłoś
nowynick 2017-12-29, 8:12
sezamkowyRozpierdol napisał/a:

@nowynick

Szwecja akurat ma się dobrze i będzie miała się dobrze długo długo po pierdolnięciu systemu ekonomicznego Polski za sprawą zapaści demograficznej oraz obciążenia budżetu państwa socjalami na kiju nie wspominając już o masowym wyjeżdżaniu młodych na zachód.
Piszecie, że Niemcy, Szwedzi, Francuzi będą do nas uciekać
Jak na razie to my milionami spierdalamy na zachód a nie mówiąc już co będzie gdy nastąpią czasy Polski emerytalnej, gdzie nie będzie miał nawet kto robić na emerytury za 2 euro na godzinę

masz rację, tylko z czego się kurwa cieszysz?
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-12-30, 0:27
nowynick napisał/a:

masz rację, tylko z czego się kurwa cieszysz?

Ja się tam nie cieszę, mam na to wyjebane, tak jak każdy zdrowy na umyśle człowiek, którego granice nie ograniczają.
Są inne miejsca na tej planecie dobrze prosperujące, jeżeli Cebulandia i Czechy oraz Słowacja padną to stąd wyjadę i tyle, stać mnie.
Ja nie mam wpływu na was robaki, to jest wasz problem, to Wy się nie rozmnażacie a potem macie ból dupy że hurr imigranci z ukrainy durr, hurr uchodźcy durr, system ekonomiczny nie znosi próżni tak jak demografia, jeżeli polaczki które na dodatek nie potrafią tworzyć stabilnych normalnych rodzin tylko jakieś skurwiałe patologie siedzące masowo na zasiłkach w UK zaraz po ciapakach z Pakistanu będą masowo wyjeżdżać z cebulandii to wiadomo, że na ich miejsce trzeba będzie sprowadzić imigrantów by miał kto utrzymywać chociażby system emerytalny w czasach polski emerytalnej nie mówiąc już o innych wydatkach socjalnych tego wybitnie socjalistycznego, lewicowego kraju zwanego Polską.
Cały ten problem o który macie bóle dupy że propaganda multikulti mieszania się ras, sprowadzania szybko rozmnażających się imigrantów z krajów 3ego świata jest spowodowany wyłącznie tym, że się nie rozmnażacie na poziomie co najmniej 2.5 (2-3 dzieci na jedną parę)

Ale wy robaki i tak będziecie w tym widzieć jakiś spisek lewacki sorosa obwiniać innych ale byle nie siebie, sram na was
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów