Nie wiem czy była juz na tym forum podobna inicjatywa ale warto by było spróbowac A wiec ludzie co myślicie o stworzeniu unikatowych koszulek forum Sadistic.pl? W internecie roi sie od wykonawców podobnych projektów którzy za ok 40 zł są w stanie stworzyc dla nas jedyne w swoim rodzaju koszulki z jaimś hardcorowym wizerunkiem i logiem sadistic.pl na plecach. Jeśli temat przypadł by do gustu warto by było zorganizowac jakiś konkurs na najlepszy projekt i do dzieła. Miło by bylo spotkac jakiegoś sadyste w takim wdzianku stojac np w kolejce po bułki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja bardzo chętnie taką koszulkę nabędę
Co do projektu koszulek :] może jakiś mały konkursik? A później drogą demokracji dojdziemy do konsensusu jakiegoś xD
Proponuję :] Czarne koszulki ( łał, co nie xD ) logo sada, małe, białe na piersi, z tyłu u góry nick właściciela i duży słoik z nalepką "jestem hardcorem" xD
Jak będę miała chwilę czasu to postaram się to jakoś zobrazować xD
Co do projektu koszulek :] może jakiś mały konkursik? A później drogą demokracji dojdziemy do konsensusu jakiegoś xD
Proponuję :] Czarne koszulki ( łał, co nie xD ) logo sada, małe, białe na piersi, z tyłu u góry nick właściciela i duży słoik z nalepką "jestem hardcorem" xD
Jak będę miała chwilę czasu to postaram się to jakoś zobrazować xD
Małe logo na piersi mi pasuje.
Słoik wporzo, tylko bez hardkora - to zbyt oklepane.
Nick to dodatkowy problem, bo wtedy każda koszulka musi byc robiona indywidualnie. To mocno podnosi koszty.
Słoik wporzo, tylko bez hardkora - to zbyt oklepane.
Nick to dodatkowy problem, bo wtedy każda koszulka musi byc robiona indywidualnie. To mocno podnosi koszty.
Niekoniecznie
allegro.pl/item646142932_fruit_of_the_loom_koszulki_z_nadrukiem_longsleeve.html
Ten człowiek robi dobre i tanie nadruki, a kwestia nadruku NICKA nie jest dla niego problememem. Wiem bo już robiłem u niego koszulki dla forum. Wg mnie pomysł z nickiem bardzo dobry
allegro.pl/item646142932_fruit_of_the_loom_koszulki_z_nadrukiem_longsleeve.html
Ten człowiek robi dobre i tanie nadruki, a kwestia nadruku NICKA nie jest dla niego problememem. Wiem bo już robiłem u niego koszulki dla forum. Wg mnie pomysł z nickiem bardzo dobry
koło mnie, na ulicy rybnej jest sitodruk i juz jakis czas temu robilismy z kumplami koszulki klubowe z zamowionym przez nas nadrukiem... kosz tej koszulki wynosil ok 25- 30 zl juz nie pamietam teraz... bo 15zl ich koszulka i nadruk
No i trzeba zrobić projekt haha xD
No to teraz będzie trzeba kogoś zwerbować, kto podejmie się zamówieniem xD
Nansze napisał/a:
Koszulki z długim rękawem pięknie
No to teraz będzie trzeba kogoś zwerbować, kto podejmie się zamówieniem xD
najlepsze akcje sa na spontanie
Ja oczywiscie też jestem zainteresowany kupnem koszulki
Ja oczywiscie też jestem zainteresowany kupnem koszulki
ja też biorę jeżeli oczywiście będę
Ja tez biore. Byloby milo z opcja nicku z tylu, gdzies w okolicach lopatek. Z przodu logo, koles ze sloikiem (milo by bylo, gdyby dalo mu sie zaslonic albo przyslonic klejnoty tym logo, albo chociaz zrobic jego rysunek czy cos. Alex to w koncu mala, lokalna Sadisticowa legenda). Fajnie by bylo, jakby wygladala(koszulka)/wygladal(longsleeve) podobnie do banneru u gory strony.
Z góry sorry za wykonanie, ale nie lubię tego typu zabaw
Z przodu skromnie (małe logo, po lewej stronie), a z tyłu słoik/gość ze słoikiem/nagi gość ze słoikiem
Dawajcie jakieś propozycje
Z przodu skromnie (małe logo, po lewej stronie), a z tyłu słoik/gość ze słoikiem/nagi gość ze słoikiem
Dawajcie jakieś propozycje
Czemu?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów