Nie wiem czy była juz na tym forum podobna inicjatywa ale warto by było spróbowac A wiec ludzie co myślicie o stworzeniu unikatowych koszulek forum Sadistic.pl? W internecie roi sie od wykonawców podobnych projektów którzy za ok 40 zł są w stanie stworzyc dla nas jedyne w swoim rodzaju koszulki z jaimś hardcorowym wizerunkiem i logiem sadistic.pl na plecach. Jeśli temat przypadł by do gustu warto by było zorganizowac jakiś konkurs na najlepszy projekt i do dzieła. Miło by bylo spotkac jakiegoś sadyste w takim wdzianku stojac np w kolejce po bułki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O, bardzo fajne
Ja jestem za.
(tyle, że z "Nebel", z tyłu^^)
Ja jestem za.
(tyle, że z "Nebel", z tyłu^^)
Porucznik Rżewski
A "większa ilość" to jaka? xD
Nansze napisał/a:
Może jakieś inne propozycje?
A tego typu ?
Mniejsza czaszka, nick pod logo z przodu.
Nick pod logo, wygląda niefajnie ;/
A ta czaszka może być? czy poszukać inną?
Ewentualnie na przód dać mniejszą czaszkę na pierś miast loga, a z tyłu na łopatki walnąć logo.
A ta czaszka może być? czy poszukać inną?
Ewentualnie na przód dać mniejszą czaszkę na pierś miast loga, a z tyłu na łopatki walnąć logo.
Jak dla mnie:
styl logo - w pyte,
wielkość i miejsce logo - nieco mniej... "w pyte".
Czacha - jest ok, ale rozejrzyjmy się jeszcze
styl logo - w pyte,
wielkość i miejsce logo - nieco mniej... "w pyte".
Czacha - jest ok, ale rozejrzyjmy się jeszcze
on dojebal ze ok 400-500 sztuk O.o jak mi to powiedzial to spytalem go czy z chuja spadl czy jak... 400 sztuk to on moze przez caly rok sprzeda, "grzecznie" mu podziekowalem i wyszedlem O.o i tak chuja nie lubilem wiec zarobic mu nie dam
W sumie, to... Ja tylko proponuję, ogólnie jestem w stanie się dostosować. Do większości - wykluczam ino czaszki w stylu "emo"
W sumie, to... Ja tylko proponuję, ogólnie jestem w stanie się dostosować. Do większości - wykluczam ino czaszki w stylu "emo"
hehe można zrobić też dwa warianty xD koszulek
Nansze napisał/a:
hmmmmm, a takie coś ? (I tu obrazek)
Jak dla mnie bomba. A reszta jak na to?
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów