Jeśli chcielibyście ukarać młodzieńca, który rzucił kota, to mieszka on w Jaguapitã w stanie Paraná, a nazywa się Lucas Pinheiro
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
alexandrus napisał/a:
A wiesz ile warta jest twoja skórka? 2000 euro, marne 2000 euro + 200 euro za znalezienie twojego adresu... tak tylko mówię
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Nie lubię kotów w chuj, cieszę się z takiego lotu. Po pierwsze ja bym tak nie zrobił, więc dziękuję tym co tak to ja bym mógł nacieszyć oczy.
W chuju mam czy mazowieckie mnie sadystą (jak na sadistic przystało), czy inaczej. Ulżyjcie siebie jakby co...
Piona - kurewski sierciuch za nisko poleciał.
Nazwiecie*
W chuju mam czy mazowieckie mnie sadystą (jak na sadistic przystało), czy inaczej. Ulżyjcie siebie jakby co...
Nazwiecie*
Nazwiecie*
ciebie to jak by ojciec ruchał to by było dla niego przykre, popierdoleń.u
Ukarać? Za co? Dużo gorsze rzeczy robi się kotkom na wsiach będąc dzieckiem
Po miesiacu mielismy kadre naprawde dobrze wyszkolonych lotnikow
mnie tylko cieszy fakt, że każdy zdechnie nawet te jebane kurwy ja pierdole czasem bym chciał by coś jebło w tą ziemie i skończyło się to wszystko ludzie weszli już na maksymalny poziom skurwysyństwa i znieczulicy powinno nastać oczyszczenie i chuj
a jak kogoś to bawi to jest taką samą kurwą jak osoba która to robi
Angel co dałeś nagranie od tyłu i myślisz, że świecisz?
a jak kogoś to bawi to jest taką samą kurwą jak osoba która to robi
Angel napisał/a:
Po Da Silvach można się spodziewać takiego zachowania ale nie po strażakach.
Angel co dałeś nagranie od tyłu i myślisz, że świecisz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów