18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Noside 2017-03-22, 16:40 71
Po pierwszym drapnięciu łydki trzeba było puścić psa i po sprawie

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Essent 2017-03-22, 17:16 5
Koty to chuje,temu psu zrobił by na pewno krzywdę.
Zgłoś
Sashaaaa 2017-03-22, 17:43 43
haha ale jak na początku patroluje teren skubany gdy wykrył zagrożenie od razu do ataku bez zbędnego pierdolenia.
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2017-03-22, 19:17 12
orisuniek napisał/a:

Koty to chuje,temu psu zrobił by na pewno krzywdę.

Psy to pizdy
Zgłoś
lordmegatron 2017-03-22, 19:24 25
A na końcu babka wutysztysztysz, zmieniła kota w doniczkę z roślinką i pozamiatane.

RIP Chuck Schuldiner
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-03-22, 19:25
To się nazywa agresja obronna. Kot ma niemiłe doświadczenie z pasami i atakuje je pierwszy bo myśli że zostanie zaatakowany

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
LuckyTerranova 2017-03-22, 19:28 4
U ruskich wszystko pojebane na odwrót.
Zgłoś
subsea 2017-03-22, 19:41 1
Kot moich rodziców to samo robił. Długo miał faze na zaczepianie psów, mimo ze byl wychudzony jakby z auschwitz dopiero co uciekl. Nie raz jakiegos kundla z podworka przegonil, jak ktos w odwiedziny przyszedl. No ale raz wkurwil nie tego huskiego co trzeba. Podobno go odratowali, nie wiem jak teraz wyglada. Dawno w domu nie bylem.
Zgłoś
JebakLeśny 2017-03-22, 19:42 1
Cytat:

kot bez smyczy... i bez kagańca

i bez mózgu
Zgłoś
Grze 2017-03-22, 19:45 1
Dobry kot !!
Zgłoś
niewez 2017-03-22, 20:29
w rosji nawet koty są pojebane
Zgłoś
tranzystor 2017-03-22, 21:15 1
Zamiast puścić psa i zapewnić materiał na harda, to pizda go poddusza.
Zgłoś
dildo_baggins 2017-03-22, 22:02 2
Zgłoś
Gizmolka 2017-03-22, 22:07
Ale o co chodzi? Moja kotka od zawsze tak robi. Dokąd uciekały psy mogę poznać po ścieżce krwi na asfalcie , mojego psa też kot terroryzuje. Ot ten typ tak ma.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów