Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Napisałem, co o tym ćwierćczłowieku myślę, dostałem ostrzeżenie, w zasadzie 3/4 bana.
Dobra zmiana jak w polskim sądownictwie. Brawo....
Napisałem, że miejsce zwierząt nie jest w domu, ale jakiś lewak uznał, że w takim razie powinienem uważać na pogodę... porównał mnie do zwierzęcia.
Napisałem, co o tym ćwierćczłowieku myślę, dostałem ostrzeżenie, w zasadzie 3/4 bana.
Dobra zmiana jak w polskim sądownictwie. Brawo....
Dostajesz bany, bo może jesteś łbem? Nie doszukuj się w tym złośliwości, bo jedyna złośliwość z jaką masz do czynienia to nowotwór, który wyparl twoj mózg.
Ale miłej nocki z kotkiem.

Aleś k🤬a wymyślił...
A kot po prostu się zahaczył o jego spodnie i ten pajac panikując go wystraszył. Nie zaatakował go. Kot się zawsze wkurza jaka się o coś pazurem zahaczy, bo nie potrafi się inteligentnie odczepić, tylko zwyczajnie ciągnie na siłę.
Jak się ma kota to pasowałoby przeczytać instrukcję obsługi, bo to nie są proste zwierzęta dla bezmózgów jak np. niektóre psy.
Koty to zwykłe, sk🤬iałe pchlarze, które jedyne na co zasługują to wyp🤬olenie za drzwi na kopach. Nie wiem jak naj🤬e trzeba mieć we łbie żeby trzymać kota w domu. Zap🤬la po wszystkim, po blatach, po siedziskach, po kanapach, po parapetach, po stołach, wszędzie, a do tego jeszcze załatwia się w domu. I w c🤬ju mam, że robi to w kuwecie. Do tego piorą babom mózgi, kociary to top5 największych sp🤬olin umysłowych tego świata. Na szczęście kolejne pokolenie może już nie mieć do czynienia z kotami, bo jakie to są głupie c🤬je, to głowa mała, nie dziwi mnie, że 9/10 placków na drodze to j🤬y koci futrzak. Siedzą na krawężniku i czekają na najgorszy moment, by ruszyć na drugą stronę, akurat jak auto jest w takim miejscu, że jak nie jebniesz po hamulcu do oporu to będziesz miał zderzak do czyszczenia. K🤬a, jak ja tych stworzeń nie znoszę. Tfu.
k🤬a. mam takiego samego. chyba do posiłku będę mu robił zastrzyk z relanium...
i to jest kot, a nie jakiś głupi h🤬j choc z papierami

Koty to zwykłe, sk🤬iałe pchlarze, które jedyne na co zasługują to wyp🤬olenie za drzwi na kopach. Nie wiem jak naj🤬e trzeba mieć we łbie żeby trzymać kota w domu. Zap🤬la po wszystkim, po blatach, po siedziskach, po kanapach, po parapetach, po stołach, wszędzie, a do tego jeszcze załatwia się w domu. I w c🤬ju mam, że robi to w kuwecie. Do tego piorą babom mózgi, kociary to top5 największych sp🤬olin umysłowych tego świata. Na szczęście kolejne pokolenie może już nie mieć do czynienia z kotami, bo jakie to są głupie c🤬je, to głowa mała, nie dziwi mnie, że 9/10 placków na drodze to j🤬y koci futrzak. Siedzą na krawężniku i czekają na najgorszy moment, by ruszyć na drugą stronę, akurat jak auto jest w takim miejscu, że jak nie jebniesz po hamulcu do oporu to będziesz miał zderzak do czyszczenia. K🤬a, jak ja tych stworzeń nie znoszę. Tfu.
O k🤬a, chyba jakiś cię w dzieciństwie przer🤬al i zostawił ślady pazurków na dupsku, które się do dzisiaj nie zagoiły...
Nie to żebym się dop🤬lam,ale od 0.13 widać ewidentnie ...
...że kot ma uwięzioną łapę.
Nie jest to atak,tylko wrzask bólu.
Frajer zrobił to celowo.
Tak mam i lubię koty.
a geniusze z YT jeszcze przyklaskują tej sp🤬olinie pisząc "hej, Twój kot niechcący zahaczył się o Twoje spodnie i go troszkę za mocno ścisło, haha, super filmik". Masakra.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie