📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tego sierściuch to tylko podziobał pazurami, a ten właściciel kota miał znacznie gorzej
Bo kurwa miejsce zwierząt nie jest w domu...
HAL9000/2, wytłumacz mi. jak kot wziął kanister benzyny i polał nim tego typa, no to się jeszcze da zrozumieć. ale najciekawsze jest: jak wziął zapałki i go podpalił?
zeozwatyelektryk napisał/a:
, wytłumacz mi. jak kot wziął kanister benzyny i polał nim tego typa, no to się jeszcze da zrozumieć. ale najciekawsze jest: jak wziął zapałki i go podpalił?
wytłumaczę ci poprzez uruchomienie wyobraźni: gostek robi sobie na ogniu w garnku pełnym oleju frytki, nagle z szafki na łeb zeskakuje mu jego kochany kotek i wbija się pazurami w twarz i oczy...
ten kot u mnie były juz głęboko pod ziemią
HAL9000/2, brzmi logicznie.
Nie to żebym się dopierdalam,ale od 0.13 widać ewidentnie ...
...że kot ma uwięzioną łapę.
Nie jest to atak,tylko wrzask bólu.
Frajer zrobił to celowo.
Tak mam i lubię koty.
Frajer zrobił to celowo.
Tak mam i lubię koty.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Trzymaj się tam na tym dworze, dziś ma padać, ale ogólnie temperatury spoko jak na grudzień
zwierzak30 napisał/a:
Nie to żebym się dopierdalam,ale od 0.13 widać ewidentnie ...
Frajer zrobił to celowo.
Tak mam i lubię koty.
Frajer to jesteś ty i reszta która dała w to wiare:)
fejk jak chuj frajerzy
a kot przypiety to pluszak
Ale was idzie dymać hehe
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Aleś kurwa wymyślił...
A kot po prostu się zahaczył o jego spodnie i ten pajac panikując go wystraszył. Nie zaatakował go. Kot się zawsze wkurza jaka się o coś pazurem zahaczy, bo nie potrafi się inteligentnie odczepić, tylko zwyczajnie ciągnie na siłę.
Jak się ma kota to pasowałoby przeczytać instrukcję obsługi, bo to nie są proste zwierzęta dla bezmózgów jak np. niektóre psy.
Kurwa jak ja nie cierpie kotów.... co w nich jest takiego zajebistego leżą srają śpią nawet teraz mysza się ich nie boi bo wie że ten tłusty skurwiel ma wyjebane na jaką forme ruchu no chyba że do michy zapchać dupe i z powrotem.... większość z nich jest upośledzona i wadliwa bechawioralnie..... Nienawiedze jak drą mordy o północy kiedy wszystkie normalne istoty śpią albo odpoczywają to nie te skurwysyny nie.... One będą miałczeć piszczeć syczeć na całe zajebane osiedle a czemu? Chuj to wie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów