📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
polski kot - kibic na zakupach z Niemczech.
Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
Temat spoko, ale ze wszystko na sile chcesz skojarzyc z uchodźcą, zeby bylo ,,smiesnie,, to piwa nie ma!
21 wiek, pliki, pendrive'y, płyty i ch*j wie co jeszcze, a idioci nadal nagrywają ziemniakami obraz z monitora. Za to piwa nie ma!
No dobra, dam
No dobra, dam
i dobrze,tego kolorowego scierwa na myszach nie da się pić
vonciapaci napisał/a:
21 wiek, pliki, pendrive'y, płyty i ch*j wie co jeszcze, a idioci nadal nagrywają ziemniakami obraz z monitora. Za to piwa nie ma!
21 wiek
XXI powinieneś napisać, Panie wyedukowany i nowoczesny
p.s.
jeśli już krytykujesz kogoś za to, że coś wrzucił i jest słabej jakości to sam wrzuć coś lepszego. Jestem przekonany, że twoja wykurwistość, zabawna osobowość i mega-kurwa-wyjebisty technologicznie sprzęt zapewni ci dożywotni wjazd na główną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów