Niczym Dawid i Goliat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
z gronostaja musi być niezły jebaka, cały czas kotu do dupy stara się dobrać... mały ale wariat , pewnie kilka razy zapuścił ryje do groty nestlle...
Odpaliłem ten filmik tylko po to aby zobaczyć jak wygląda gronostaj, w sumie żadna rewelacja, liczyłem na coś podobnego do Aliena.
Kot jakby chciał to by go moment zajebał. Mój łapał wróble w locie, myszy, jaszczurki i pies sąsiada nie miały prawa bytu....
Jakiś w chuj leniwy ten kot, bo taki dziki dachowiec by się wkurwił.. a ten... żadna praca
Moim zdaniem każdy kto wrzuci jakiś słitaśny materiał powinien dostać warna - ot tak dla zasady. Piwa nie dam z oczywistych względów...
Ja pierdole, powiedziałbym Ci ignorancie ale jestes zwyklym jebanym idiotą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów