📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kalijanek napisał/a:
kot, który się boi zejść z drzewa? Toż to jakaś popierdółka
A Ty byś się nie bał, gdyby zostało Ci ostatnie z dziewięciu żyć?
kalijanek napisał/a:
kot, który się boi zejść z drzewa? Toż to jakaś popierdółka
Przecież zszedł...
Widzę, że ktoś kopiuje mój styl pisania tematów...
Tak trzymać! Czerp od najlepszych!
Tak trzymać! Czerp od najlepszych!
tak, pokazanie kotu wielkiej czarnej torby na 100% go uspokoiło...
Ściąganie kota z drzewa to największa głupota. Sam zejdzie bez problemów
Skąd się kurwa wziął u ludzi pomysł, że taki kot potrzebuje pomocy do zejścia z drzewa, szafki czy innej wysokości? Z kreskówek? Gdyby go ten baran nie straszył to by kiciuś się nie spierdolił, tylko zszedł gdy zgłodnieje. No ale jak widać chciał nagrać ckliwy filmik jak to bohatersko kotka ratuje, dobrze że chociaż nagrał jak się spierdolił.
Skąd się wziął pomysł, że nie potrzebuje? Widziałeś jak koty wchodzą na drzewo? Jak wiewiórka, ale w dół jak tak nie potrafią.
Po uśmiechu ratownika widać że akcja w 100% udana
@up serio kurwa? w takim razie na wsi na każdym drzewie by szkielety padniętych kotów bielały, następny geniusz...
Koty są dziwne... Woli taki zeskoczyć (popełniając samobójstwo, jeśli byłaby to większa wysokość) niż wejść do torby i być zniesionym. Dziwny ten "instynkt samozachowawczy"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów