18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pajoresko 2011-06-08, 0:33
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
typczan 2011-06-08, 0:45
Ja pierdolę... Dzieci się kręcą na placach zabaw , to kotu już nie wolno ? Póki mu się krzywda nie dzieje, to chuj w ryj wszystkim tym kurwa "obrońcą zwierząt".
Zgłoś
Zepsuty Padalec 2011-06-08, 1:26 4
Debilizm i tyle. Jajebię, jak ja nienawidzę ludzi.
Zgłoś
Szczepus 2011-06-08, 1:41
no kurwa techno kot...
Zgłoś
re_st_ho_me 2011-06-08, 1:41
@Zepsuty Padalec

To sobie chomika kup
Zgłoś
u................t 2011-06-08, 1:44 2
OMEN_666 napisał/a:

Słów "Wypierdalaj" nie jestem w stanie zliczyć na jednej ręce: ulthart przejebałeś Co do filmiku - zajebisty nie spodziewałem się takiego zwrotu akcji

Z czym miałem przejebać?Wyraziłem tylko swoje zdanie na temat ruskich pojebów męczących kota.A że jakieś matoły zaczeły od razu napinać swe wątłe klaty to nie moja wina.Widać młodzież coraz Mniej ma argumentów i słowo "spierdalaj"to najwięcej na co ich stać.Pracowałem półtora roku w Polsce w firmie pogrzebowej i zapewniam że wszyscy Ci wielcy "sadyści" jak by zobaczyli prawdziwego trupa i mieli by go umyć,ubrać i np.ogolić to zesrała by się w spodnie i mamusia musiała by po psychoanalitykach z nimi biegać.To tyle
Zgłoś
Zepsuty Padalec 2011-06-08, 1:52 6
re_st_ho_me napisał/a:

@Zepsuty Padalec

To sobie chomika kup

Po chuj, wolałabym niewolnika.
Zgłoś
wexors 2011-06-08, 2:53 2
halo halo !!
Coś wam się w łebkach pojebało a przynajmniej niektórym.
Po pierwsze nic sie jebanemu kotu nie stało! nie ma znęcania, kotu nie dzieje sie absolutnie zadna krzywda, trochę pokurwiło mu błędnik ale pobiega chwile i mu przejdzie. POWTARZAM , kot nie doznał żadnego uszczerbku na zdrowiu- a skąd wiem ? Za dzieciaka też się tak huśtaliśmy i też trochę jebało we łbie a jeśli wy tak nigdy się nie bawiliście to albo wam starzy huśtawkę zaspawali albo mieliście gówno a nie dzieciństwo
Zgłoś
Zepsuty Padalec 2011-06-08, 3:10 3
@up różnica polega na tym, że wy robiliście to dobrowolnie dla zabawy, a zwierzę zostało zmuszone.
Zgłoś
M................7 2011-06-08, 4:02 1
mowicie jakby zabili tego kota ;> pokrecilo mu sie w glowie i po wszystkim. Jakby umial mowic to by sie pewnie zapytal czy moze jeszcze raz
Zgłoś
Arsen 2011-06-08, 4:08
Filmik dobry, ale dyskusja jaka się wywiązała jest znacznie lepsza
miła lektura
Zgłoś
mateusz34 2011-06-08, 7:58
Film Rozpierdala system Kotki to małe chujki

tak nawiasem () zna ktoś tą nutkę ?

i mógłby tytuł podać
Zgłoś
coorvah666 2011-06-08, 10:28 2
Czytasz takich ulthartów kurwa i Cię krew zalewa.Nie będę po stokroć powtarzał po innych,że jest to sadistic, naczy się sadystyczny portal toteż kurwa na logikę 3 latka-co ty tu kurwa chcesz widywać?Jak tak kochasz zwierzątka to sobie schronisko załóż, albo sam się kurwa w kiciusia słodziusia biedusia malusia zamień kurwa. Jak taki słodki kotek spotka myszkę to jej gorszy rozpierdol robi, a przecież one też takie słodziusie i milusie, ostatnio moje koty mi 3 ptaki w częściach przyniosły...
Zgłoś
h................a 2011-06-08, 11:13 3
@Zepsuty Padalec
To zwierzę nie zostało zmuszone - widać na filmiku jak tańczy z radości, że je taka świetna zabawa spotkała.
Zgłoś
Dannyk 2011-06-08, 12:49 1
Jakbym dorwał tego człowieka co męczył tego kota to NIC bym mu nie zrobił!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem