📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Ja pierdolę... Dzieci się kręcą na placach zabaw , to kotu już nie wolno ? Póki mu się krzywda nie dzieje, to chuj w ryj wszystkim tym kurwa "obrońcą zwierząt".
Debilizm i tyle. Jajebię, jak ja nienawidzę ludzi.
OMEN_666 napisał/a:
Słów "Wypierdalaj" nie jestem w stanie zliczyć na jednej ręce: ulthart przejebałeś Co do filmiku - zajebisty nie spodziewałem się takiego zwrotu akcji
Z czym miałem przejebać?Wyraziłem tylko swoje zdanie na temat ruskich pojebów męczących kota.A że jakieś matoły zaczeły od razu napinać swe wątłe klaty to nie moja wina.Widać młodzież coraz Mniej ma argumentów i słowo "spierdalaj"to najwięcej na co ich stać.Pracowałem półtora roku w Polsce w firmie pogrzebowej i zapewniam że wszyscy Ci wielcy "sadyści" jak by zobaczyli prawdziwego trupa i mieli by go umyć,ubrać i np.ogolić to zesrała by się w spodnie i mamusia musiała by po psychoanalitykach z nimi biegać.To tyle
halo halo !!
Coś wam się w łebkach pojebało a przynajmniej niektórym.
Po pierwsze nic sie jebanemu kotu nie stało! nie ma znęcania, kotu nie dzieje sie absolutnie zadna krzywda, trochę pokurwiło mu błędnik ale pobiega chwile i mu przejdzie. POWTARZAM , kot nie doznał żadnego uszczerbku na zdrowiu- a skąd wiem ? Za dzieciaka też się tak huśtaliśmy i też trochę jebało we łbie a jeśli wy tak nigdy się nie bawiliście to albo wam starzy huśtawkę zaspawali albo mieliście gówno a nie dzieciństwo
Coś wam się w łebkach pojebało a przynajmniej niektórym.
Po pierwsze nic sie jebanemu kotu nie stało! nie ma znęcania, kotu nie dzieje sie absolutnie zadna krzywda, trochę pokurwiło mu błędnik ale pobiega chwile i mu przejdzie. POWTARZAM , kot nie doznał żadnego uszczerbku na zdrowiu- a skąd wiem ? Za dzieciaka też się tak huśtaliśmy i też trochę jebało we łbie a jeśli wy tak nigdy się nie bawiliście to albo wam starzy huśtawkę zaspawali albo mieliście gówno a nie dzieciństwo
@up różnica polega na tym, że wy robiliście to dobrowolnie dla zabawy, a zwierzę zostało zmuszone.
mowicie jakby zabili tego kota ;> pokrecilo mu sie w glowie i po wszystkim. Jakby umial mowic to by sie pewnie zapytal czy moze jeszcze raz
Filmik dobry, ale dyskusja jaka się wywiązała jest znacznie lepsza
miła lektura
miła lektura
Film Rozpierdala system Kotki to małe chujki
tak nawiasem () zna ktoś tą nutkę ?
i mógłby tytuł podać
tak nawiasem () zna ktoś tą nutkę ?
i mógłby tytuł podać
Czytasz takich ulthartów kurwa i Cię krew zalewa.Nie będę po stokroć powtarzał po innych,że jest to sadistic, naczy się sadystyczny portal toteż kurwa na logikę 3 latka-co ty tu kurwa chcesz widywać?Jak tak kochasz zwierzątka to sobie schronisko załóż, albo sam się kurwa w kiciusia słodziusia biedusia malusia zamień kurwa. Jak taki słodki kotek spotka myszkę to jej gorszy rozpierdol robi, a przecież one też takie słodziusie i milusie, ostatnio moje koty mi 3 ptaki w częściach przyniosły...
@Zepsuty Padalec
To zwierzę nie zostało zmuszone - widać na filmiku jak tańczy z radości, że je taka świetna zabawa spotkała.
To zwierzę nie zostało zmuszone - widać na filmiku jak tańczy z radości, że je taka świetna zabawa spotkała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów