18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
m................r 2011-06-08, 12:59
Też tak robię mojemu kotu, tylko na krześle od komputera. Podobne drifty potem odpierdala, ale najśmieszniejsze jest to, że cały czas przychodzi poleżeć na krześle i czeka.
Zgłoś
p................e 2011-06-08, 13:11
powinien ten kot zaczaić się w nocy i upierdolić wędzidełko tym zjebom
Zgłoś
Cheetosi 2011-06-08, 13:26 1
ulthart napisał/a:

Ja pierdole ludzie to mają napierdolone w tych pustych łbach.Jednego skurwysyna z drugim bym tak wjebał na taką huśtawkę a potem jeszcze jak by się wypierdalali w takim amoku napierdalał bym glanem po ryjach!
Kara śmierci to za mało dla takich pojebów!

Zawsze się jakiś pojeb znajdzie na tym forum. Szkoda słów. Pierdolisz jakby mu kurwa krzywdę zrobili, a zakręcili mu tylko w głowie. Nie jeden dzieciak za młodu się tak bawi. Jak zobaczysz takie zabawy na placu zabaw to od razu podlatuj i "napierdalaj glanem po ryjach". Skoro kotów nie wolno to ludzi tym bardziej, prawda?
Co do filmiku? Efekt niespodziewany
Zgłoś
Undrgrnd 2011-06-08, 13:34 1
no i kurwa wreszcie coś rodem z sadistica, a nie dziadek, który udaje jakiegoś ptaszka...
Zgłoś
Ściera 2011-06-08, 13:36 2
nuta: Dj Makar/Motor- Opa Opa ( interesujący fragment od 1.20)

ps. wystarczyło wpisać opa opa opapa ;p
Zgłoś
Zepsuty Padalec 2011-06-08, 13:38 4
Sadyści od siedmiu boleści. Siedzi taka gówniarzeria całe dnie na forum i powiększa sobie jaja pisząc tak naprawdę głupoty. Idź, kurwa, jeden 'sadysta' z drugim męczyć zwierzaki, może jeszcze zajeb w ryj 3-latkowi, przecież to takie sadystyczne, nie zapomnijcie tego nagrać i wrzucić na stronę, żeby reszta zjebów postawiła wam wirtualne piwo. Gdy widzę filmiki, gdzie grupa zanoszących się dresiarskim śmiechem pawianów, których najchętniej widziałabym w Afganie z napisem "Love America" na plecach, dostaje oklaski za coś tak kretyńskiego szlag mnie trafia. Moim zdaniem w byciu sadystą chodzi o coś innego. Ważna jest inteligencja, kreatywność, cynizm i głównie psychiczne tortury, a nie o dresiarskie praktyki tudzież bullying rodem z najbardziej nizinnych warstw społecznych.
Zgłoś
b................5 2011-06-08, 13:43 1
co za zjeby mają na sranie w tych ruskich głowach !!! tobie kutasie tak zrobić na tej huśtawce !!
Zgłoś
u................t 2011-06-08, 14:41 1
Cheetosi napisał/a:

Zawsze się jakiś pojeb znajdzie na tym forum. Szkoda słów. Pierdolisz jakby mu kurwa krzywdę zrobili, a zakręcili mu tylko w głowie. Nie jeden dzieciak za młodu się tak bawi. Jak zobaczysz takie zabawy na placu zabaw to od razu podlatuj i "napierdalaj glanem po ryjach". Skoro kotów nie wolno to ludzi tym bardziej, prawda?
Co do filmiku? Efekt niespodziewany

Kurwa to Ciebie bym wsadził do metalowej skrzynki,zaczął napierdalać w nią metalową rurką.Po godzinie miałbyś już dość.Przecież nie robił bym Ci krzywdy?A skoro nie jeden dzieciak tak się bawi to nie wiem do czego zmierza ten świat.Skoro tego nie rozumiesz to niestety nie zrozumiesz tego już nigdy.Ja tego nie pochwalam i to jest Moje zdanie w tym temacie.A że Ciebie wychowali inaczej,to już nie mój problem.
Zgłoś
coorvah666 2011-06-08, 15:13 1
Zepsuty Padalec napisał/a:

Sadyści od siedmiu boleści. Siedzi taka gówniarzeria całe dnie na forum i powiększa sobie jaja pisząc tak naprawdę głupoty. Idź, kurwa, jeden 'sadysta' z drugim męczyć zwierzaki, może jeszcze zajeb w ryj 3-latkowi, przecież to takie sadystyczne, nie zapomnijcie tego nagrać i wrzucić na stronę, żeby reszta zjebów postawiła wam wirtualne piwo. Gdy widzę filmiki, gdzie grupa zanoszących się dresiarskim śmiechem pawianów, których najchętniej widziałabym w Afganie z napisem "Love America" na plecach, dostaje oklaski za coś tak kretyńskiego szlag mnie trafia. Moim zdaniem w byciu sadystą chodzi o coś innego. Ważna jest inteligencja, kreatywność, cynizm i głównie psychiczne tortury, a nie o dresiarskie praktyki tudzież bullying rodem z najbardziej nizinnych warstw społecznych.

Ja pierdolę...Znalazł się kurwa wielki specjalista od sadyzmu. Kurwa kreatywność, inteligencja, cynizm? Wiesz co to kurwa sadyzm? To znęcanie się, ból, cierpienie, a im bardziej bezbronna ofiara tym kurwa lepiej bo to sadyzm!!Ofiara ma cierpieć zwijać się z bólu, gówniarzeria mówisz się odzywa, a ty to oczywiście spec po oglądnieciu sezonu dextera, raz ci się udało kolegę zdołować"ciętą ripostą"czy huj wie czym? Wymyślasz własne definicje słowa, w dodatku próbując je uszlachetnić? Brutalne, prymitywne zachowanie, które jest swoistą definicją słowa sadyzm,ty wyobrażasz sobie jako inteligentne i cyniczne weź się pierdol albo lecz. W sumie szkoda pisać na takich pseudohujwieco jak ty...
Zgłoś
u................t 2011-06-08, 15:33 4
coorvah666 napisał/a:

Ja pierdolę...Znalazł się kurwa wielki specjalista od sadyzmu. Kurwa kreatywność, inteligencja, cynizm? Wiesz co to kurwa sadyzm? To znęcanie się, ból, cierpienie, a im bardziej bezbronna ofiara tym kurwa lepiej bo to sadyzm!!Ofiara ma cierpieć zwijać się z bólu, gówniarzeria mówisz się odzywa, a ty to oczywiście spec po oglądnieciu sezonu dextera, raz ci się udało kolegę zdołować"ciętą ripostą"czy huj wie czym? Wymyślasz własne definicje słowa, w dodatku próbując je uszlachetnić? Brutalne, prymitywne zachowanie, które jest swoistą definicją słowa sadyzm,ty wyobrażasz sobie jako inteligentne i cyniczne weź się pierdol albo lecz. W sumie szkoda pisać na takich pseudohujwieco jak ty...

To dlaczego nie wyjdziesz na ulicę,nie zajebiesz człowieka?Porwij kogoś,wyrywaj paznokcie,przypalaj i katuj.Taki z Ciebie wyjebany sadysta jest?Bawi Cię tylko oglądanie filmików w internecie?Jesteś za cienki w uszach.Tylko tutaj możesz podnieść swoje ego bo w rzeczywistym świecie nosisz okulary,masz zajebistą grzywkę rodem Emo i nigdy nie miałeś dziewczyny i Twój chory umysł musi się dowartościować.Skoro taki z Ciebie spec od sadyzmu to jak już wspomniałem.Łap człowieka i pokaż na co Cię stać.Nagraj filmik,wrzuć na harda, ocenimy.A jak dla Ciebie sadyzm to męczenie kota to nie jesteś żadnym sadystą tylko zwykłym wynaturzonym idiotą którego mama jak by się dowiedziała jakie strony przegląda jej syn to założyła by blokadę rodzicielską.Enjoy
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2011-06-08, 16:29
poryczałem się ze śmiechu zajebiste kurwa no zajebiste w całej okazałości, jeszcze gdyby ten kot na koniec przyjebał w ścianę czy ki huj może i pod samochód wpadł to i zwieraczem by poszło ze śmiechu
Zgłoś
jamajboy 2011-06-08, 16:29 2

ta wersja opa opa jest ciekawsza
Zgłoś
Mystical user 2011-06-08, 18:06
Party Hard!!!
Zgłoś
Dannyk 2011-06-08, 20:51
jamajboy, zawsze oglądam ten teledysk z uśmiechem na twarzy
Zgłoś
Old.Mc.Boner 2011-06-08, 21:34
tak wracam z koncertu do domu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem