Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Kot na kiju
no1cat • 2013-10-08, 22:22
Jak powiedzieć sąsiadom że nie lubicie jak ich kot chodzi po waszej działce?

Żmigród (dolnośląskie). Materiał własny, działka nie moja, kot też nie mój
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrutro 2013-10-09, 16:18 5
Czego się spodziewasz, ludzie nie wiedzą jak się nawet określa krainy "górne" i "dolne" bo uciekali z geografii.
Zgłoś
Amidra 2013-10-09, 16:20 4
Fire_Penguin popisał się całkowitym brakiem znajomości podstaw geografii i dostał 14 piw...od połowy 2 c-e.
Zgłoś
D................S 2013-10-09, 16:31 18
Fire_Penguin napisał/a:

(dolnośląskie)

Obrazek

Śmiejemy się z amerykanów, a jak widać u nas również jest masa niedouków (żeby nie powiedzieć tłuków).
Zgłoś
W................a 2013-10-09, 17:01 4
wszędzie musi się znaleźć jakiś kroczący inną drogą ewolucji, który chce być śmieszny a sam się ośmiesza brakiem wiedzy
Zgłoś
kenzol 2013-10-09, 17:28 4
JA pierdole co za ludzie. Znęcają się nad zwierzakiem jakby to jego wina była. Mój sąsiad też mi zajebał psa, bo ten znalazł się u niego na działce. Co za popierdoleńcy...
Zgłoś
giboN31 2013-10-09, 18:00
Hehe takie rzeczy tylko u nas w Żmigrodzie
Zgłoś
The.prophecy 2013-10-09, 18:20 5
psiwytrysk napisał/a:

Nie żebym miał coś przeciw Ślązakom, ale Dolny Śląsk ze Śląskiem (Górnym) ma tyle wspólnego co świnka morska z morzem.

Widocznie dla niego Wrocław to dzielnica Katowic
Zgłoś
NiggaFromNR 2013-10-09, 18:37 5
@Fire_Penguin Gratuluję inteligencji. To tak jak pomylić Małopolskę z Wielkopolską.
Zgłoś
EvulMastah 2013-10-09, 19:38 8
Smutne nie jest to, że jeden dzieciak wrzucił zdjęcie, smutne jest to, że średnia wiedza o świecie sadoli kończy się na pułapie dawania piw takiemu obrazkowi, pisaniu "lewak" właściwie pod wszystkim i o jebaniu ciapaków w tematach które nie mają z tym żadnego związku.
To nie media was tresują na debili, sami się wytresowaliście.
Zgłoś
s................r 2013-10-09, 22:16 1
no kolego autorze ''szczała" z wielkopolski, Rawicz pozdrawia ślązaku dolny ( cokolwiek to znaczy
Zgłoś
A................l 2013-10-10, 2:08 2
sister napisał/a:

no kolego autorze ''szczała" z wielkopolski, Rawicz pozdrawia ślązaku dolny ( cokolwiek to znaczy

Weź ty lepiej wróć do sprzątania lub gotowania (cokolwiek wychodzi ci lepiej). Być może jesteś wielką Polką co nie zmienia faktu, że gość jest Dolnoślązakiem (jeden z niewielu rejonów Polski gdzie nie kaleczy się języka polskiego).
Zgłoś
The.prophecy 2013-10-10, 17:29
@UP i wychodzimy tu "na dwór" a nie "na pole"

Pozdrawia (z)Dolny Śląsk!

Zgłoś
Fire_Penguin 2013-10-10, 22:30
psiwytrysk napisał/a:

Nie żebym miał coś przeciw Ślązakom, ale Dolny Śląsk ze Śląskiem (Górnym) ma tyle wspólnego co świnka morska z morzem.

Szczerze mówiąc, gówno mnie to obchodzi . Śląsk jest śląsk.
Zgłoś
D................S 2013-10-11, 15:06
Fire_Penguin napisał/a:

Szczerze mówiąc, gówno mnie to obchodzi . Śląsk jest śląsk.

Bo jesteś pusty po prostu
Zgłoś
The.prophecy 2013-10-11, 18:48
Podział administracyjny Polski, wersja dla infantylnych debili:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem