📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dałem piwo za filmik, no ale do kurwy szatana ile można powtarzać oklepane motywy najmana, niezniszczalnej nokii, rudych, cyganów i gruzu etc etc.. wiem, że życiowym spełnieniem niektórych byłoby trafienie na mistrzów z oklepaną ripostą, ale błagam róbcie to na kwejku jak już musicie..
Koty są jakieś takie pojebane trochę .
wiesior co ty do Nas rozmawiasz...najman, rudzielce i cyganie wpierdalający gruz to kwintesencja Sadistica. Jakby nie to, to bym się tutaj nie rejestrował... a no i baby z chujami ale to inna inkszość
wiesiors4 napisał/a:
oklepane motywy najmana
odklepane
wiesiors4 napisał/a:
Dałem piwo za filmik, no ale do kurwy szatana ile można powtarzać oklepane motywy najmana, niezniszczalnej nokii, rudych, cyganów i gruzu etc etc..
To wg. ciebie, Najman tak naprawdę nie odklepywał tylko miał skurcz nadgarstka zawsze w momencie w którym dostawał wpierdol, niezniszczalna nokia była do rozjebania, z rudych nie należy się już śmiać, a cygan to prawowity obywatel nie żrący gruzu?
Crossblade napisał/a:
wiesior co ty do Nas rozmawiasz...najman, rudzielce i cyganie wpierdalający gruz to kwintesencja Sadistica.
Jak dla mnie to kwintesencja kwejka, mistrzów i gimnazjum. W kółko to samo: najman, smoleńsk, śliski kocyk, cygan jedzący gruz, murzyn-niewolnik itd. Wszystko to było powielane już tysiąc razy na kwejku i mistrzach, myślałem że tu doroślejsi ludzie przebywają, ale jak widać niektórych wciąż śmieszą motywy przerabiane tysięczny raz.
Wiesior- cygan-gruz, rudy-fałszywy, blondynka-idiotka, najman-odklepanie- te porównania weszły już na stałe i wcale nie muszą śmieszyć. Głupio by było gdybym napisał Kot Najman, a w opisie wyrównana walka z butem...
Czepiacie się Najmana, a tymczasem Nissana Murano (takim jeździ ten "sportowiec") niektórzy oglądali tylko na obrazku.
Szacunku u mnie nie ma, bo cipa a nie sportowiec. Żeby nie było...
Szacunku u mnie nie ma, bo cipa a nie sportowiec. Żeby nie było...
co to robi na głównej? ja codziennie z moimi kotami prowadze ciekawsze walki, to kurwa sadistic, czy pudelek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów