ach te kocie ruchy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kota trzeba podwójnie związywać taśmą,żeby nie pękł- według mnie to czyste marnowanie zarówno przyborów jak i sił, które można wykorzystać w inny sposób
Ja tam wole koty od psów.. Kot - idealny nocny łowca, wyostrzony praktycznie każdy zmysł. Ciało silne jak na swoje rozmiary i świetnie uzbrojone.. W środowisku naturalnym żadnego wroga naturalnego - stoi na szczycie łańcuch pokarmowego. Natomiast pies - wytarza się w padlinie i gównie żeby w razie zagrożenia udawać trupa.. normalnie zajebiste są.. co nie?
A poza tym - na szacunek kota musisz sobie zasłużyć.. Psa wystarczy nakarmić..
A poza tym - na szacunek kota musisz sobie zasłużyć.. Psa wystarczy nakarmić..
@speedrw
Widać ciebie starzy tylko zrobili... Bo jak on sobie zrobi i wychowa to będzie miał normalne dziecko kretynie.
Widać ciebie starzy tylko zrobili... Bo jak on sobie zrobi i wychowa to będzie miał normalne dziecko kretynie.
ja kotów nie lubię, (nie żebym kociarzy obrażał czy coś) bo nie szanują właściciela. tyle.
Patyczaki są lepsze.
Patyczaki są lepsze.
Altus napisał/a:
@kamil66
chujowy to ty masz łeb
Kłujesz jak żądło.
Nie obrażaj w taki banalny sposób bo wyjdzie na jaw, że masz stulejkę na odbycie.
HondaH22 napisał/a:
A co Ci koty złego zrobiły że czujesz do nich aż nienawiść? Pierdolnij się w głowę, bo ja nienawidzę kretynów którzy pierdolą farmazony na zwierzaki które nikomu krzywdy nie zrobiły.
nie wiem, może wielu ludzi mnie nie poprze, ale uważam że koty są z natury wredne, nieprzewidywalne i całe życie patrzą z pogardą na nas...
osobiście nigdy nie chciał bym widzieć kota w swoim domu... ponieważ nienawidzę ich szczerze. Jednego kota naprawdę lubiłem i do dziś uważam za najlepszego... kot moich sąsiadów, był ślepy jak pień od urodzenia, ale to dłuższa historia
speedrw napisał/a:
Po prostu są fałszywe, nie przywiązują się do człowieka, a ja nie toleruję takich cech u zwierząt domowych. Koty to dla mnie całkowite przeciwieństwo psów, które lubię.
Nie mogłeś tak od razu napisać, tylko prostacko i w bardzo prymitywny sposób się wypowiedzieć?
speedrw napisał/a:
A kretyna to będziesz mieć jak sobie zrobisz i wychowasz.
Jeśli "zrobię sobie" (nie wiem jak się robi kretynów ale Twoi rodzice pewnie wiedzą) i wychowam go na debila który nienawidzi kotów bo ma narzucone pojebane poglądy przez babcie,ciocię, sąsiadkę to że koty są fałszywe itp to faktycznie będzie on/ona kretynem zgadzam się w 100% i jesteś dla mnie przestrogą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów