ach te kocie ruchy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic ciekawego, nie radziłbyś sobie lepiej po narkozie.
A co Ci koty złego zrobiły że czujesz do nich aż nienawiść? Pierdolnij się w głowę, bo ja nienawidzę kretynów którzy pierdolą farmazony na zwierzaki które nikomu krzywdy nie zrobiły.
Po prostu są fałszywe, nie przywiązują się do człowieka, a ja nie toleruję takich cech u zwierząt domowych. Koty to dla mnie całkowite przeciwieństwo psów, które lubię.
A kretyna to będziesz mieć jak sobie zrobisz i wychowasz.
A kretyna to będziesz mieć jak sobie zrobisz i wychowasz.
Po narkozie? Ja tam mam zawsze jak więcej wypije. I do łózka też nie mogę się dostać nie mówiąc już do domu...
"Po prostu są fałszywe, nie przywiązują się do człowieka" - popularna, typowa opinia wśród wszystkich, którzy "nie lubią" kotów. Jest ona jednak całkowitą bzdurą.
"Po prostu są fałszywe, nie przywiązują się do człowieka" - też tak sądziłem, do czasu, gdy bliżej nie poznałem kotów. Moje wyraźnie reagują na właścicieli (obcych się boją). Prawdą jest, że Ci domu nie obroni + jak mu jebniesz kijem to strzeli focha, a nie jak pies, lejesz go a on nadal Cie kocha. Ale powiedzmy sobie szczerze - po chuj ludziom psy do bloków? Szczekają w nocy, trzeba je wyprowadzać, nie macie na nie czasu więc cierpią - bo pies jest zwierzęciem stadnym i potrzebuje dużo ruchu i towarzystwa. Do tego są na swój sposób głupie właśnie przez to, ze psa można lać do woli a on nie odejdzie - przypomina to trochę matkę polkę, którą pierze mężuś, zdradza z wszystkimi, chleje co noc ale ona go nie zostawi BO GO KOCHA! - Darwin by powiedział "niech ginie".
A ja nie lubię kotów, bo bywają śliskie i mi na nich przednie koło spierdala...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów