📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kot łapie szkodniki, które roznoszą choroby. Murzyn łapie nie swoje rzeczy oraz roznosi narkotyki i wirusa HIV. Ten kot stoi nie tylko wyżej w hierarchii w tym domu, ale i wyżej w drzewie ewolucyjnym niż czarnuchy.
nie cierpie pchlarzy
Ja też nie cierpię pchlarzy, za to kocham sierściuchy.
Halman napisał/a:
nie dziękuj, mrugam oczami...
To jest najbardziej prawilna Twoja miniatura. Jeszcze podobała mi się ta, jak Dave patrzył się prosto w monitor i widać było jak lekko rusza głową i był to kadr z filmu.
Tata wie że go zdradzasz z sąsiadem?
Jebany czarnuch pewnie kotkowi krzywdę zrobił nie wiem czy wy jesteście ślepi ale widać jak klatka została ucięta i przeskakuje z 15:21 na 16:54.
Co działo sie przez te półtorej minuty chuj wie..
Kurwa, ta sztanga była tak blisko czarnego łba...Już widziałem jak go unieruchamia i wtedy wchodzi kot, cały na biało
Quassar napisał/a:
Jebany czarnuch pewnie kotkowi krzywdę zrobił nie wiem czy wy jesteście ślepi ale widać jak klatka została ucięta i przeskakuje z 15:21 na 16:54.
Zajebal część nagrania bo taką ma naturę
Jebać koty ale tu szacunek mam nadzieję że ujebał to mahoniowe gówno.
Kurwa smiechlem. Fajnie się w hantelki wpierdolil
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów