Koralgol wypierdalaj
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abraxus
zajęło mi troszkę czasu, ale przyjrzałem się kto postawił tobie faję,
za ten prymitywny trolling
i wiesz co, jaki wniosek
chyba podobni do ciebie, dali ci piwko, którego nigdy nie spróbujesz,nie poczujesz smaku
automaty, nic nie wnoszące do meritum tematu, bo nie potrafią więcej niż sklecić kilka słów
/ Lem, fantasta jednak przepowie przyszłość/
nie rozwijające dłuższych niż linijka wniosków, nie mówiące nic o sobie, piszące półsłówkami
poważnie,
gówno azjatek od Anioła i grzebanie w dupach ,,tajlandek,,jest tysiąc razy fajniejsze niż czytanie tych twoich bzdur
zajęło mi troszkę czasu, ale przyjrzałem się kto postawił tobie faję,
za ten prymitywny trolling
i wiesz co, jaki wniosek
chyba podobni do ciebie, dali ci piwko, którego nigdy nie spróbujesz,nie poczujesz smaku
automaty, nic nie wnoszące do meritum tematu, bo nie potrafią więcej niż sklecić kilka słów
/ Lem, fantasta jednak przepowie przyszłość/
nie rozwijające dłuższych niż linijka wniosków, nie mówiące nic o sobie, piszące półsłówkami
poważnie,
gówno azjatek od Anioła i grzebanie w dupach ,,tajlandek,,jest tysiąc razy fajniejsze niż czytanie tych twoich bzdur
Abraxus napisał/a:
Ty wiesz co to jest socjalizm narodowy idioto?
PIS to socialiści z krzyżem w zębach. Są za etatyzmem, interwencjonizmem i rozdawnictwem. To są podstawowe wartości każdej lewackiej spierdoliny, więc nie mów mi synu że PIS to prawica. Prawdziwa prawica, jak np. KNP albo Wolność uważa dokładnie odwrotnie : Leseferyzm, wolny rynek i brak redystrybucji podatków.
Ehhhh dlaczego tak mało ludzi wie cokolwiek o ekonomii i polityce, a ja mam tylko jeden głos do oddania
Kot przy Niedźwiedziu w sumie nie ma się czego bać... Czego niby miał by się bać? I to jeszcze na otwartym trenie... Niedźwiedź jest za wolny na kota i to nawet na tak spasionego.. Taki kocurek ala-dachowiec potrafi na prawdę zaskakującą dynamikę i motorykę w sobie wyzwolić.
bo rudy jest, przez to misiek ucieka
TajemniczeGrzmotyWNocniku napisał/a:
PIS to socialiści z krzyżem w zębach. Są za etatyzmem, interwencjonizmem i rozdawnictwem. To są podstawowe wartości każdej lewackiej spierdoliny, więc nie mów mi synu że PIS to prawica. Prawdziwa prawica, jak np. KNP albo Wolność uważa dokładnie odwrotnie : Leseferyzm, wolny rynek i brak redystrybucji podatków.
Ehhhh dlaczego tak mało ludzi wie cokolwiek o ekonomii i polityce, a ja mam tylko jeden głos do oddania
Dziękuję, że wyjaśniłeś przygłupom
Dodam tylko drodzy idioci to, że pislamiści nie wpuszczają imigrantów i chcieli by palić pedałami w piecach nie czyni z nich partii prawicowej.
Ja pierdole filmik o sierściuchu i yogim, a tu gównoburza idiotów o polityce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów