📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Koralgol wypierdalaj
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zupełnie jak w moim małżeństwie
Misiek młody, nie zdaje sobie sprawy, że gdyby machnął łapą, to z sierściucha flaki by zostały.
Abraxus napisał/a:
Bo to kot prezesa. Waleczny i bezlitosny dla wrogów ojczyzny.
I tak też goni lewaków
Nie może gonić lewaków bo musiał by gonić swoich. PIS=socjalizm narodowy=lewactwo
Oglądać w 00:17 i 1:02, poza tym nuuuda..
skurczybyk taki wypasiony że i ja bym się go wystraszył
Ogólnie widzę uciekanie na drzewo przed niedźwiedziem to głupi pomysł.
Kot taktycznie pizda i odwrót.
polecam
Kot taktycznie pizda i odwrót.
polecam
Abraxus napisał/a:
Nie może gonić lewaków bo musiał by gonić swoich. PIS=socjalizm narodowy=lewactwo
Zbyt mądry to Ty nie jesteś. Socjaliści owszem, ale ale nie popierają LGBT i innych spierdolin od multikulti i innej "różnorodności". Nie chcą tez zniszczyć państwa narodowego, ani KK, więc nie są lewakami. Nie używaj więc pojęć, których nie rozumiesz. Po chuj w ogóle mieszać politykę do tego tematu?
grrronek napisał/a:
Zbyt mądry to Ty nie jesteś. Socjaliści owszem, ale ale nie popierają LGBT i innych spierdolin od multikulti i innej "różnorodności". Nie chcą tez zniszczyć państwa narodowego, ani KK, więc nie są lewakami. Nie używaj więc pojęć, których nie rozumiesz. Po chuj w ogóle mieszać politykę do tego tematu?
Nie popierają spierdolin ? Jak to ? A kto popera bande cwaniaków przebierajacych sie w kobiece stroje i dymających małe dzieci - pierdolących w dodatku ze jak cie ktoś jebnie w ryło to nie możesz mu oddać ? W dodatku propagują rozdawnictwo jak w lewackiej szwecji - no to jak to nazwać jak nie lewactwem ?
Lingula
wierz mi, będziesz zaskoczony, ale pozytywnie
tylko musisz budzić w nich respekt i szacunek
niesamowite skurwiele
a jak chcesz wziąć , to raczej małego
wierz mi, będziesz zaskoczony, ale pozytywnie
tylko musisz budzić w nich respekt i szacunek
niesamowite skurwiele
a jak chcesz wziąć , to raczej małego
grrronek napisał/a:
Ty wiesz co to jest socjalizm narodowy idioto?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów