Kotu się flaki poprzestawiały.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przyznaję się i kwiczę o przebaczenie!
zrobię coś naprawdę ładnego. Coś mnie godnego, coś zaprawdę w boskim wymiarze. Coś
takiego, co jest autentyczną kwintesencją piękna i nie ma wad”. I zrobił kota...."
I dlatego koty władają internetem
swoje dzieło i powiedział: „Ooooo, kurwa!”. A później dodał: „A, mam jeszcze chwilę, teraz
zrobię coś naprawdę ładnego. Coś mnie godnego, coś zaprawdę w boskim wymiarze. Coś
takiego, co jest autentyczną kwintesencją piękna i nie ma wad”. I zrobił kota...."
I dlatego koty władają internetem
PanMordaTV kanał na YT
panmorda napisał/a:
pozytywne jest to że ktoś w tak młodym wieku zna się na rzeczy i jest odpowiedzialny i potrafi uratować życie... nawet kociaka, ale to dalej skomplikowane urządzenie taki kot...
Ty żeś jamniczka nie widział youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów