📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
niech mu tak zostawi
To nie jest bełt, tylko strzała.
Nagelfar89 napisał/a:
To nie jest bełt, tylko strzała.
Pisali, że z kuszy ... z kuszy to bełt, a jak nie bełt ... to strzała, a jak strzała to z łuku, bo przecież nie z procy.
Jakim trzeba był śmieciem, żeby do kota z kuszy strzelać. Seryjni mordercy tak zaczynają - najpierw dla zabawy zabijają zwierzęta, potem ludzi.
fantastico napisał/a:
Pisali, że z kuszy ... z kuszy to bełt, a jak nie bełt ... to strzała, a jak strzała to z łuku, bo przecież nie z procy.
Widzę, że wiedza na równi z polszczyzną. Proszę:
@UP
A widzisz, nawet tutaj można się czegoś dowiedzieć.
A widzisz, nawet tutaj można się czegoś dowiedzieć.
Ale miał zajebisty uśmiech Jokera z tą strzałą w pysku
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
mateo91g napisał/a:
Jakim trzeba był śmieciem, żeby do kota z kuszy strzelać. Seryjni mordercy tak zaczynają - najpierw dla zabawy zabijają zwierzęta, potem ludzi.
A skąd wiesz że to dla zabawy? Może się wpierdalał na czyjś ogródek i zagryzał norki hodowane na futro?
A serio to chyba raczej wypadek skoro go nie dobił a zawiózł do weta.
PS. A mordercy powstają najczęściej jak Brevik. Gdy durne lewactwo wkurwia ich w stopniu nie do wytrzymania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów