Trochę mu nie wyszło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
Szkoda, ze ta beczka nie była podłączona do prądu (sierściuch miałby dodatkowe wrażenia ale filmik i tak zacny.
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
dalej wyżyj się
Jebany kot ninja. Nurkuje, lata, wspina się po ścianach... Do tego jest czarny. Może w nocy działać niezauważony. Prawie jak murzyni.
Co tam wisi, że sierściuch jest gotowy zanurkować żeby to dostać?
Napalona Kotka
Nie no. Nie lubie znecania sie nad zwierzakami(mogli mu pomoc) ale przy tym filmie niezle sie ubawilem
glen1428 napisał/a:
Nie no. Nie lubie znecania sie nad zwierzakami(mogli mu pomoc) ale przy tym filmie niezle sie ubawilem
Niedługo pod znęcanie się nad zwierzętami będzie podchodziło głaskanie
glen1428 napisał/a:
Mogli mu pomóc? W jaki sposób pomóc przerażonemu kotu nie mając rąk i twarzy podprapanych 'do kości'? Może nie mieli pod ręką rękawic spawalniczych.
I druga rzecz: ten film jest jednym z dowodów na to, że koty to jednak tępe chuje. Skończyłem.
Ten kot po prostu za dużo nagrał się w Assassin's creeda ^.^
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów