📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
jak znam życie to ta pinda sama go tam posadziła dla towarzystwa....
Ale ma palucha u nogi. Coś mi się wydaje, że to kobieta sadola.
nagrywał nie tego kota co trzeba
"Naród wspaniały, tylko ludzie kur..."
Ludzie to są pojebani pozwalając swoim pupilom wchodzić na stoły, szafy i do talerzy z jedzeniem. Najlepsze jest to że niektórym osobom sprawia to dużo frajdy chuj wie dlaczego.
nie podobają mi się stópki. nie pociąga mnie pedofilia właścicielka kota ma pewnie 15 lat
@up Banah 2 tygodnie temu przyjechała do mnie ciotka wzięła ze sobą psa taki mały szczur żeby się nim pochwalić jpdl u mnie 3 duże psy w sekundę by go zjadł ale nie o tym więc ten pies był siedział w kuchni i w pokoju latał i osikał mi ścianę mówię do ciotki *kurwa pilnuj tego psa cały dom mi oszcza* a ciotka * jak ostatnio byłam z Luczkiem u babki to też wszystko osikiwałał nawet taki bawełniany dywanik * no myślałem że mnie chuj strzeli ludziom odpierdala na punkcie swoich zwierzaków
idźpan napisał/a:
nie podobają mi się stópki. nie pociąga mnie pedofilia właścicielka kota ma pewnie 15 lat
Pedofilia całkiem spoko, ale tobie chodziło o podofilię
no i zmoczyło pieska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów