Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edek_kotek 2024-12-11, 9:43 4
Ślepy jakiś ten kot, szklanych drzwi nie widzi
Zgłoś
leonidkacap 2024-12-11, 9:58 27
u nas w firmie też taki sierściuch sie przyplątał położył się pod drzwiami i trzeba było skakać nad dziadem żeby wejść do środka. Niestety szefowa się nad nim zlitowała i wzięła gada do środka robiąc z niego maskotkę firmy Teraz co miesiąc debile się sklądają na żarcie dla niego a wystarczyło wszarza wykopać
Zgłoś
pepcio85 2024-12-11, 10:40 3
Ewidentnie ma dosyć swojego zjebanego życia z ciapatymi i szuka sposobu na szybką dekapitację
Zgłoś
Mzimu 2024-12-11, 13:01 1
leonidkacap napisał/a:

u nas w firmie też taki sierściuch sie przyplątał położył się pod drzwiami i trzeba było skakać nad dziadem żeby wejść do środka. Niestety szefowa się nad nim zlitowała i wzięła gada do środka robiąc z niego maskotkę firmy Teraz co miesiąc debile się sklądają na żarcie dla niego a wystarczyło wszarza wykopać

"Bo biednemu kotkowi jest zimno i jest głodny."
Zgłoś
Kormork 2024-12-11, 14:07 8
leonidkacap napisał/a:

Straszna bieda musi być w tej firmie oraz wśród jej pracowników aby wyżywienie 1 kota wymagało zbiórek.
Zgłoś
StaryIdiota 2024-12-11, 14:11
Jak jeszcze byłem mlody (czasy, gdzie jak ci pies nie pasował, to psa truto, zabijało siekierą, gdzie później można było ich glowy widzieć w różnych miejscach, a małe pieski zabijano szpadlem), to pies i kot służył do łapania szczurów i mysz. Kocisko jeszcze grzało nogi w zimne wieczory, gdzie temperatury schodziły do poniżej -20 °C. Jeśli kot gdzieś nasikal, to wycierano nim ten mocz oraz dostawał obowiązkowo kopa, następnych przypadków sikania w domu nie było. Co to były za czasy...
Zgłoś
sothis 2024-12-11, 15:35 2
StaryIdiota napisał/a:

Jak jeszcze byłem mlody (czasy, gdzie jak ci pies nie pasował, to psa truto, zabijało siekierą, gdzie później można było ich glowy widzieć w różnych miejscach, a małe pieski zabijano szpadlem), to pies i kot służył do łapania szczurów i mysz. Kocisko jeszcze grzało nogi w zimne wieczory, gdzie temperatury schodziły do poniżej -20 °C. Jeśli kot gdzieś nasikal, to wycierano nim ten mocz oraz dostawał obowiązkowo kopa, następnych przypadków sikania w domu nie było. Co to były za czasy...

Odpowiem na retoryczne pytanie.
To były czasy, gdzie u nas było jak jeszcze niedawno na ukrainie, a w rosji obecnie.
Tęsknisz to wypierdalaj do nich.
Zgłoś
Folur 2024-12-11, 17:21 4
Mzimu napisał/a:

"Bo biednemu kotkowi jest zimno i jest głodny."

Czlowiek ktory nie ma szacunku, empatii do zwierzat, nie ma tez go do ludzi. Musisz byc zlym człowiekiem.
Zgłoś
htp 2024-12-11, 18:01 1
StaryIdiota napisał/a:

I nie było Internetu...
Zgłoś
antychryst333 2024-12-11, 18:45 1
koty są dla pedałów i zjebanych kobiet
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-11, 18:55
antychryst333 napisał/a:

koty są dla pedałów i zjebanych kobiet

Ty tylko gównem co się boi wyjść z piwnicy bo ci gimbaza zielonowłosa wpierdoli i jeszcze wrzuci na sadola jak tak taka ulana tłuszczem locha płacze na chodniku, a na końcu ci nasrają w opóźniony w rozwoju ryj
Zgłoś
antychryst333 2024-12-11, 19:03
mam 130 kg lubię napierdalać niedorębów chociaż mam tylko 40 lat mały chujku
Zgłoś
StaryIdiota 2024-12-11, 19:56 1
sothis napisał/a:

Odpowiem na retoryczne pytanie.
To były czasy, gdzie u nas było jak jeszcze niedawno na ukrainie, a w rosji obecnie.
Tęsknisz to wypierdalaj do nich.

Trzeba być idiotą, żeby tęsknić za czymś takim. Tylko ukrainiec nie będzie rozumiał kontekstu mojej wypowiedzi. Po co mam gdzieś jeździć, jeśli te wschodnie narody wpuszczano w dużej ilości do Polski. Duża część tych osób nawet nie mówi po ukraińsku tylko po rosyjsku, więc co to za ukrainiec?
Zgłoś
mandaryniak 2024-12-12, 7:06
co za sierściuch głupi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem