📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
takie są właśnie niewdzięczne sierściuchy.... mimo, że człowiek chce im pomóc, to te się rzucają jak głupie i jeszcze chętnie by podrapały.
Wszystko na temat kotów.
Ostrzegam, trzeba znać angielski
Wszystko na temat kotów.
Ostrzegam, trzeba znać angielski
zamiast go kurwa złapać za łeb i dupę i ściągnąć do góry to gość w rękawicach się boi i chuj z tej akcji bo to jakieś jebane pakistany czy inny chuj i pewnie go wpierdolą....
Szaszłyk koci!
Co za debile. Zamiast go po prostu zdjąć, to tną takie fajne ogrodzenie.
@jirki wiedzy to ty nie masz, prawda?
Dobrze, że są na świecie jeszcze ludzie którzy nie przechodzą obojętnie obok cierpiącego zwierzęcia. Ja bym porostu skurwysyna zabił byłoby szybciej i prościej
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów