Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego dla kundli trzeba co jakiś, czas plaster kielby rzucić pod blokiem tam gdzie, srają i właściciele nie sprzątają. Koniecznie z zyketką w środku
Kot to mądre zwierzę nie to co kundel.
Dlatego dla kundli trzeba co jakiś, czas plaster kielby rzucić pod blokiem tam gdzie, srają i właściciele nie sprzątają. Koniecznie z zyketką w środku
Poligon??
Ostatni kot którego miałam (świeć panie nad jego duszą) popiera. Też bardzo lubił gołębie.Lubię gołębie. Dla Was to tylko szczury ze skrzydłami, ale dla mnie te skalniaki są zajebiste. Sąsiad kupił kiedyś ozdobnego za 50k...
Lubię gołębie. Dla Was to tylko szczury ze skrzydłami, ale dla mnie te skalniaki są zajebiste. Sąsiad kupił kiedyś ozdobnego za 50k...
Smaczny był?
Gówno się tam znasz na kotach. Obecnie mam w domu 14 kotów, większość przygarnąłem z ulicy. Sam niedojadam aby kotki miały wszystko jak trzeba. Zabijają ptaki i gryzonie i wcale ich nie jedzą, po prostu mają taki instynkt drapieżcy.
Chyba tylko jak ma właściciela chuja. Wszystkie moje koty załatwiają swoje potrzeby tylko na podwórkach u sąsiadów.
Są mściwe. Kiedyś żona brutalnie wypędziła mruczka za grzebanie łapą w patelni, to następnego dnia do buta jej naszczał. Nie są to przyjaciele człowieka, bo jak umrzesz to mogą cię nawet zjeść, czy potrafią udusić niemowlę, przegryzając krtań, ale kocury mają inteligencję i instynkt na wysokim poziomie. Jak nie przepasiony, to urodzony myśliwy. Kudle to takie roztrzęsione głuptaki, mruczek planuje każdy krok.
jakby sierściucha normalnie karmili to w dupie miałby tego gryzonia widać że głodny był
Głupoty gadasz. Najedzony kot lepiej łowi myszy niż głodny. Głodny z łapie i zeżre, co może być dla niego ostatnim posiłkiem. Najedzony złapie, pobawi się, zagryzie i przyniesie właścicielowi, żeby pokazać jaki on jest dobry.
Gówno się tam znasz na kotach. Obecnie mam w domu 14 kotów, większość przygarnąłem z ulicy. Sam niedojadam aby kotki miały wszystko jak trzeba. Zabijają ptaki i gryzonie i wcale ich nie jedzą, po prostu mają taki instynkt drapieżcy.
Chyba tylko jak ma właściciela chuja. Wszystkie moje koty załatwiają swoje potrzeby tylko na podwórkach u sąsiadów.
Też mam sąsiadkę, która ma podobną liczbę kotów. Nie ma to jak codzienny smród kocich szczyn na klatce schodowej i w aucie, na które szczają, przy okazji zostawiając ubłocone ślady łap i rysy od pazurów. Czasem też przynoszą jakąś padlinę pod klatkę. Nie ma chyba gorszego typu sąsiada, jak dobroduszny przygarniacz bezdomnych zwierząt. Jak mi się tylko dom wybuduje i się będę wyprowadzał, to chyba sam jej naszczam na drzwi, tak po prostu, po ruskomurzyńsku. Chociaż pewnie i tak nie zauważy różnicy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów