Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Kot w tosterze
~Velture • 2024-03-26, 18:15
Szacun dla sierściucha, coś czego pies wam nie zrobi

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Don_Max 2024-03-26, 18:17 61
o kurwa takiego końca to nawet Chuck Norris by nie wymyślił
Zgłoś
JanJankowski 2024-03-26, 18:23 55
Szacun dla mruczka
Zgłoś
leonidkacap 2024-03-26, 18:51
jakby sierściucha normalnie karmili to w dupie miałby tego gryzonia widać że głodny był
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-03-26, 19:01 23
Ale ile zjedzonych zostało grzanek z mysim gównem to ich. Chleb za prl to z czarnuszką robili, żeby mysie gówna maskować

PS ale za to kot potrafi naszczać do PS5, a pies nie zrobi ci takiej przyjemności.
Zgłoś
arnoldgolonka 2024-03-26, 19:02 10
A wystarczyło podłączyć do prądu.
Zgłoś
~Velture 2024-03-26, 19:04 9
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Ale ile zjedzonych zostało grzanek z mysim gównem to ich. Chleb za prl to z czarnuszką robili, żeby mysie gówna maskować
PS ale za to kot potrafi naszczać do PS5, a pies nie zrobi ci takiej przyjemności.

Jak DO ps5 ci naszcza kot? Wyceluje kurwa strugę do środka?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Cymesowy 2024-03-26, 19:08 3
~Velture napisał/a:

wystarczy że naleje akurat tam gdzie jest ujście powietrza i przesiąknie, o kurwa ale to smród musi być, i tak kot oznaczając swój teren sika strugą i potrafi sobie wycelować mniej więcej które miejsce chce oznaczyć
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-03-26, 19:08 23
leonidkacap napisał/a:

jakby sierściucha normalnie karmili to w dupie miałby tego gryzonia widać że głodny był

Gówno się tam znasz na kotach. Obecnie mam w domu 14 kotów, większość przygarnąłem z ulicy. Sam niedojadam aby kotki miały wszystko jak trzeba. Zabijają ptaki i gryzonie i wcale ich nie jedzą, po prostu mają taki instynkt drapieżcy.

twojstarywsamychgaciach napisał/a:

ale za to kot potrafi naszczać do PS5, a pies nie zrobi ci takiej przyjemności

Chyba tylko jak ma właściciela chuja. Wszystkie moje koty załatwiają swoje potrzeby tylko na podwórkach u sąsiadów.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-03-26, 19:09 3
Velture napisał/a:

Nie wiem, ale są dowody, że tak się stało

Zgłoś
Veni_Vidi 2024-03-26, 19:37
Myślałem, że Puszek przyszedł toster naprawić, a jemu zabawy w głowie
Zgłoś
Nemrod90 2024-03-26, 19:42 16
dżonyłojlker napisał/a:

Gówno się tam znasz na kotach. Obecnie mam w domu 14 kotów, większość przygarnąłem z ulicy. Sam niedojadam aby kotki miały wszystko jak trzeba. Zabijają ptaki i gryzonie i wcale ich nie jedzą, po prostu mają taki instynkt drapieżcy.
Chyba tylko jak ma właściciela chuja. Wszystkie moje koty załatwiają swoje potrzeby tylko na podwórkach u sąsiadów.

O kurde, 14 kotów to już niezły hardcore. Jest tak jak piszesz - nawet dobrze karmione koty, zwłaszcza samice, przynoszą do domu ptaki i myszy, jeden z moich nawet młodego zająca kiedyś przytargał do domu. Ogólnie gdyby nie koty, to nas wszystkich gryzonie zeżarłyby żywcem, koty to doskonały regulator populacji szkodników.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-03-26, 20:02 15
Nemrod90 napisał/a:

O kurde, 14 kotów to już niezły hardcore. Jest tak jak piszesz - nawet dobrze karmione koty, zwłaszcza samice, przynoszą do domu ptaki i myszy, jeden z moich nawet młodego zająca kiedyś przytargał do domu. Ogólnie gdyby nie koty, to nas wszystkich gryzonie zeżarłyby żywcem, koty to doskonały regulator populacji szkodników.

Chuja prawda. Koty to szkodniki, jak zauwazyles. Zabija ptaki i zajace, a gryzonie czesto maja w dupie i najwiecej ich odjebuja ptaki drapiezne na polach i trutka w miastach. A 14 kotow? Takiego spierdolenia sie nie leczy, tylko powinno sie delikwenta odjebac.
Zgłoś
b................u 2024-03-26, 21:15 3
leonidkacap napisał/a:

Koty to robią z instynktu. O ile go mają.

KosmatyHui napisał/a:

Chuja prawda. Koty to szkodniki, jak zauwazyles. Zabija ptaki i zajace, a gryzonie czesto maja w dupie i najwiecej ich odjebuja ptaki drapiezne na polach i trutka w miastach. A 14 kotow? Takiego spierdolenia sie nie leczy, tylko powinno sie delikwenta odjebac.

A skąd ty wiesz, na co preferują polować koty? Łazisz cały dzień za nimi?
Tak, koty to szkodniki, ale tylko wtedy, kiedy są dzikie lub półdzikie. Mądrze zaopiekowane i wychowane przynoszą dużo więcej pożytku niż szkód. Mój nie przynosi żadnych szkód. Nigdy nie narobił w domu, nie wchodzi na meble, nie rusza kwiatków czy choinki, za to mam spokój z kretami, nornicami, karczownikami, myszami, kunami, ptakami zzerajacymi mi owoce i nawet z dzikimi kotami z sąsiedztwa, a i mniejsze psy skutecznie przegania.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-03-26, 21:53 2
babazwozu napisał/a:

Koty to robią z instynktu. O ile go mają.
A skąd ty wiesz, na co preferują polować koty? Łazisz cały dzień za nimi?
Tak, koty to szkodniki, ale tylko wtedy, kiedy są dzikie lub półdzikie. Mądrze zaopiekowane i wychowane przynoszą dużo więcej pożytku niż szkód. Mój nie przynosi żadnych szkód. Nigdy nie narobił w domu, nie wchodzi na meble, nie rusza kwiatków czy choinki, za to mam spokój z kretami, nornicami, karczownikami, myszami, kunami, ptakami zzerajacymi mi owoce i nawet z dzikimi kotami z sąsiedztwa, a i mniejsze psy skutecznie przegania.

Strzelam do nich i czesto widze, co chujek upolowal w lowisku. Ale mowie o takich kotach biegajacych samopas, znacznie dalej od siedzib ludzkich. Te to przechuje w ekosystemie. Kici kici . Srut juz do Ciebie leci kotecku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów