Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS ale za to kot potrafi naszczać do PS5, a pies nie zrobi ci takiej przyjemności.
Ale ile zjedzonych zostało grzanek z mysim gównem to ich. Chleb za prl to z czarnuszką robili, żeby mysie gówna maskować
PS ale za to kot potrafi naszczać do PS5, a pies nie zrobi ci takiej przyjemności.
Jak DO ps5 ci naszcza kot? Wyceluje kurwa strugę do środka?
wystarczy że naleje akurat tam gdzie jest ujście powietrza i przesiąknie, o kurwa ale to smród musi być, i tak kot oznaczając swój teren sika strugą i potrafi sobie wycelować mniej więcej które miejsce chce oznaczyć
jakby sierściucha normalnie karmili to w dupie miałby tego gryzonia widać że głodny był
Gówno się tam znasz na kotach. Obecnie mam w domu 14 kotów, większość przygarnąłem z ulicy. Sam niedojadam aby kotki miały wszystko jak trzeba. Zabijają ptaki i gryzonie i wcale ich nie jedzą, po prostu mają taki instynkt drapieżcy.
ale za to kot potrafi naszczać do PS5, a pies nie zrobi ci takiej przyjemności
Chyba tylko jak ma właściciela chuja. Wszystkie moje koty załatwiają swoje potrzeby tylko na podwórkach u sąsiadów.
Nie wiem, ale są dowody, że tak się stało
Gówno się tam znasz na kotach. Obecnie mam w domu 14 kotów, większość przygarnąłem z ulicy. Sam niedojadam aby kotki miały wszystko jak trzeba. Zabijają ptaki i gryzonie i wcale ich nie jedzą, po prostu mają taki instynkt drapieżcy.
Chyba tylko jak ma właściciela chuja. Wszystkie moje koty załatwiają swoje potrzeby tylko na podwórkach u sąsiadów.
O kurde, 14 kotów to już niezły hardcore. Jest tak jak piszesz - nawet dobrze karmione koty, zwłaszcza samice, przynoszą do domu ptaki i myszy, jeden z moich nawet młodego zająca kiedyś przytargał do domu. Ogólnie gdyby nie koty, to nas wszystkich gryzonie zeżarłyby żywcem, koty to doskonały regulator populacji szkodników.
O kurde, 14 kotów to już niezły hardcore. Jest tak jak piszesz - nawet dobrze karmione koty, zwłaszcza samice, przynoszą do domu ptaki i myszy, jeden z moich nawet młodego zająca kiedyś przytargał do domu. Ogólnie gdyby nie koty, to nas wszystkich gryzonie zeżarłyby żywcem, koty to doskonały regulator populacji szkodników.
Chuja prawda. Koty to szkodniki, jak zauwazyles. Zabija ptaki i zajace, a gryzonie czesto maja w dupie i najwiecej ich odjebuja ptaki drapiezne na polach i trutka w miastach. A 14 kotow? Takiego spierdolenia sie nie leczy, tylko powinno sie delikwenta odjebac.
jakby sierściucha normalnie karmili to w dupie miałby tego gryzonia widać że głodny był
Koty to robią z instynktu. O ile go mają.
Chuja prawda. Koty to szkodniki, jak zauwazyles. Zabija ptaki i zajace, a gryzonie czesto maja w dupie i najwiecej ich odjebuja ptaki drapiezne na polach i trutka w miastach. A 14 kotow? Takiego spierdolenia sie nie leczy, tylko powinno sie delikwenta odjebac.
A skąd ty wiesz, na co preferują polować koty? Łazisz cały dzień za nimi?
Tak, koty to szkodniki, ale tylko wtedy, kiedy są dzikie lub półdzikie. Mądrze zaopiekowane i wychowane przynoszą dużo więcej pożytku niż szkód. Mój nie przynosi żadnych szkód. Nigdy nie narobił w domu, nie wchodzi na meble, nie rusza kwiatków czy choinki, za to mam spokój z kretami, nornicami, karczownikami, myszami, kunami, ptakami zzerajacymi mi owoce i nawet z dzikimi kotami z sąsiedztwa, a i mniejsze psy skutecznie przegania.
Strzelam do nich i czesto widze, co chujek upolowal w lowisku. Ale mowie o takich kotach biegajacych samopas, znacznie dalej od siedzib ludzkich. Te to przechuje w ekosystemie. Kici kici . Srut juz do Ciebie leci kotecku.Koty to robią z instynktu. O ile go mają.
A skąd ty wiesz, na co preferują polować koty? Łazisz cały dzień za nimi?
Tak, koty to szkodniki, ale tylko wtedy, kiedy są dzikie lub półdzikie. Mądrze zaopiekowane i wychowane przynoszą dużo więcej pożytku niż szkód. Mój nie przynosi żadnych szkód. Nigdy nie narobił w domu, nie wchodzi na meble, nie rusza kwiatków czy choinki, za to mam spokój z kretami, nornicami, karczownikami, myszami, kunami, ptakami zzerajacymi mi owoce i nawet z dzikimi kotami z sąsiedztwa, a i mniejsze psy skutecznie przegania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów