18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Kot wciąga zająca
norbi7631 • 2015-07-16, 22:36
Widziałem kilka razy jak ktoś pokazywał film, gdzie do terrarium z pająkiem, czy innym wężem podkłada sie pod nos jakąś mysz czy inne coś. Ja mam materiał własny i taki bliższy codzienności. Kocur upolował zajączka i go wcina, materiał krótki, ale wg mnie warty pokazania

A kot wabi się Ferdek, a zając zjedzony w całości
Zgłoś
bit123 2015-07-16, 22:40 33
a Chomiczków z serwerowni sadistica czasem nie wpierdolił ?
Zgłoś
Autor 2015-07-16, 22:51 67
Ferdek musi żywić się na ulicy bo w tym Kraju nie ma pracy dla kotów z jego wykształceniem
Zgłoś
1................y 2015-07-16, 22:57 6
Szybko! Gdzie są obrońcy zwierząt?! Ten biedny kot może się zadławić!
Zgłoś
BongMan 2015-07-16, 23:04 10
Dać piwo, czy nie? Z jednej strony kot, ale z drugiej rudy...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
fyrku 2015-07-16, 23:10
A kiedy ostatnio mu jeść dawałeś poza zającem?
Zgłoś
c................s 2015-07-17, 1:26 8
Czemu tak mało? gdzie reszta?

Zgłoś
mansonszatan 2015-07-17, 5:46 1
a co to znaczy "wg"?
Zgłoś
rumpelstiltskinxxx 2015-07-17, 6:45 3
piwo dla kota
Zgłoś
SharpSe 2015-07-17, 8:16
Postawiłem piwo ale szkoda że tak mało materiału nagrałeś. Następnym razem proszę o wincyj!
Zgłoś
Corradolicious 2015-07-17, 9:26 1
@mansonszatan: "wg" to skrót od "według". I co cię może zaskoczyć nie jest to skrót gimbazyjny...
Zgłoś
Alonso 2015-07-17, 10:26
łowny jebany.
Zgłoś
Krak 2015-07-17, 10:38
Doberman znajomego-troszkę pojebany, bo bo nawet jak mu kot na głowie siedział to nie rejterował-rozpierdałał koty dokumentnie. Szkoda, że nie było wtedy aparatów w telefonach...
A co chciałem powiedzieć?
Ano to, że jak kota ktoś wrzuca do krokodyli to lament a jak kot wpierdala zająca to zajebiście.
Zgłoś
BongMan 2015-07-17, 18:48 2
@up
Jak krokodyl w naturalnych warunkach, bez ingerencji człowieka, upoluje sobie kota tak samo jak ten kot upolował tego zająca, to nie będzie lamentu.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
rudikopf 2015-07-17, 22:40
Jebany rudy chuj...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów