Słupca, niedziela 7 kwietnia 2013, mężczyzna idzie z psem na spacer. Przy ulicy Traugutta pies dopada do bezbronnej kotki, a mężczyzna ją kopie. Kotka, zabrana natychmiast do weterynarza, umiera kilka godzin później. Badania wykazują, że była w ciąży.
Słupca, niedziela 7 kwietnia 2013, mężczyzna idzie z psem na spacer. Przy ulicy Traugutta pies dopada do bezbronnej kotki, a mężczyzna ją kopie. Kotka, zabrana natychmiast do weterynarza, umiera kilka godzin później. Badania wykazują, że była w ciąży.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P.S
Co ta baba z tą miotłą na końcu robi to ja nie wiem, chce zgwałcić tego psa czy co? LOL
żartowałem piwo dla bullterriera!
uśpić wszystkie bullterriery, pitbulle, dogi argentyńskie, rottweilery to mordercy a nie psy! zagryzają niewinne dziewczynki i biedne kotki w wielokrotnej ciąży! a tegoi skurwysyna za jaja powiesić i sikać na niego całą noc!
żartowałem piwo dla bullterriera!
A ja powtarzam to co ktoś już tutaj napisał.Życzę ci aby w miejscu tego kota kiedyś znalazło się twoje dziecko i zostało skopane do śmierci przez właściciela tego bullte kurwa czegoś.Nie zapomnij wrzucić na harda bo chętnie zobaczę.
Żeby nie było, lubię i koty i psy.
A ta nagonka na "sierściuchy" na sadisticu jest równie śmieszna co nagonka na katolików, żydów, gejów, etc.
ach ta nienawiść pseudo miłośników psów. Widać teraz, dzięki komentarzom, jaki poziom intelektualny przedstawiają właściciele psów, nienawidzący kotów.
Żeby nie było, lubię i koty i psy.
A ta nagonka na "sierściuchy" na sadisticu jest równie śmieszna co nagonka na katolików, żydów, gejów, etc.
Śmieszny to jest ból dupy tych, którzy mówią czego to by nie zrobili właścicielowi psa, a tak naprawdę gówno by zrobili. Jesteście żałośni, gardzę wami
chcial wykopac kota z ust psa...........CO ZA DEBIL! kurwa ludzie nie umiejacy wychowac psa to powinni miec bolca w dupie wielkosci dildo starej tuska!!! kurwa cep mogl druga reka cos przy pysku zrobic albo cos a nie kurwa stary fiut....nie lubie kotow ale gosciu tez debil....i gruby
Oj żeby ci żyłka nie pękła jebany pismako-hejterku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów