📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jebany sierściuch. wychowany na domowych karmach zabija tylko dlatego, bo mu instynkt tak każe. zdobycz zostawia, albo przynosi na dywan jako trofeum. nienawidzę skurwieli
Głupi sierściuch. Jakiegoś chorego złapał i jest zadowolony.
Tu w Krakowie to żadem kot nie ruszy takiego kaprawego gołębia...a szkoda, bo te latające szczury to problem
Tu w Krakowie to żadem kot nie ruszy takiego kaprawego gołębia...a szkoda, bo te latające szczury to problem
pewnie on tego nawet nie zjadł. ale piwo jest bo gołębie trzeba tępić.
Powell napisał/a:
popierdolone bezduszne i fałszywe stworzenia którym kurewstwo bije z oczu. Nienawidzę kotów...
Odejdź od ściany na jakieś 5 metrów,skup się dobrze na niej,rozbiegnij się i pier***nij w nią z całej siły z baranka swoim głupim łbem..To jest drapieżne stworzenie a nie moherówa z na przeciwka.Poluje,atakuje,zjada bądź zostawia w pizdu.gdzie tu fałsz i bezduszność?Koty można lubić lub nie tak jak się lubi bądź nie lubi srających gołębi ale twoje argumenty są tępe w chuj.
"Gołębie trzeba tępić" pod warunkiem że ludzie oduczą się śmiecić żarciem gdzie popadnie. Taki gołąb to dosłownie latający szczur i zwyczajnie sprząta po nas. Nie są takie złe jak się mówi oprócz tego że przenoszą różne bakterie/wirusy i srają gdzie popadnie
Kot musi mieć satysfakcje - zamęczył gołębia który pewnie i tak zdychał
Kot musi mieć satysfakcje - zamęczył gołębia który pewnie i tak zdychał
Ludzie no kurwa, przecież gołąb to taki trochę cygan w świecie zwierząt, może nie kradnie ale sra pod siebie i roznosi choróbska, nad czym wy płaczecie?
Bacutil napisał/a:
A ja takich jak ty.
Tak to zapraszam zobaczymy czy bedziesz taki i kto tu kogo bedzie kopał jeśli jesteś taki chojrak czy tylko tu świrujesz kozaka bo wiesz ze jesteś daleko i ze nikt cie nie zajebie ale cie prosze bądź do końca kozakiem i sie spotkajmy .
PS. mame zabierz se sobą by ci nosa wytarła
Piękny kot. Domowy, ale nie leniwy na tyle, by zapomnieć o polowaniu. Co ten gołąb taki nieruchawy był?
Prawda, tacy są ludzie, ale czemu nienawidzisz kotów?
Twoje argumenty są chujowe. Ludzie zabijają rocznie więcej zwierząt, tępią gatunki aż do wymarcia, a ty się przysrywasz do kota, który ma instynkt, poluje, bo mu tak natura każe Ja jebię, tępi ludzie. Tępi ludzie wszędzie.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Powell napisał/a:
popierdolone bezduszne i fałszywe stworzenia którym kurewstwo bije z oczu. Nienawidzę kotów...
Prawda, tacy są ludzie, ale czemu nienawidzisz kotów?
j.london napisał/a:
tym razem to gołąb a innym kos, drozd lub młody zając. W Ameryce Północnej koty sa odpowiedzialne za wyginięcie ponad 30 gatunków. W Niemczech wg Niemieckiej Ligi Ochrony Ptaków koty zaijaja nawet 200mln ptaków rocznie. Więc trzymaqjcie swoje j...ne sierściuch w domach.
Twoje argumenty są chujowe. Ludzie zabijają rocznie więcej zwierząt, tępią gatunki aż do wymarcia, a ty się przysrywasz do kota, który ma instynkt, poluje, bo mu tak natura każe Ja jebię, tępi ludzie. Tępi ludzie wszędzie.
Kiedyś sie budze wychodze z domu patrze a moja kocica zwykly dachowiec zaden rasowy taszczy cos mysle co za huj podbiegam a ta cwana kurwa zająca upolowała koty to drapiezne cwane piekne bestie uwielbiam siersciuchy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów