📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
jak ja lubie koty ale na buta brać
Chorego gołębia katować ; /
To podobno Sadistic.pl a nie kółko różańcowe. Płaczecie nad tym gołębiem jakby co najmniej to wasza babcia była. Poza tym istnieje coś takiego jak naturalna selekcja, słabsze jednostki są eliminowane - tak działa natura.
A kotek z filmu to nie zwykły dachowiec tylko zapewne Kot Bengalski lub Ocicat.
A kotek z filmu to nie zwykły dachowiec tylko zapewne Kot Bengalski lub Ocicat.
Kot Oscar -.- Sąsiad tak syna nazwał. No, ale w końcu policjant to co się dziwić.
ciasteczkowy-potwór napisał/a:
jak ja lubie koty ale na buta brać
A ja takich jak ty.
popierdolone bezduszne i fałszywe stworzenia którym kurewstwo bije z oczu. Nienawidzę kotów...
I chuj wam w dupę, wielcy gnębiciele kotów i zwierząt w ogóle. Oby się waszymi ptakami tak bawili, jak ten kotek gołębiem.
Brawa dla takiego kota, bo nie miałczy ci pod lodówką o żarcie, tylko wpierdoli sobie czasem jakiegoś latającego szczura, który jedyne co robi to grucha jak pizda i sra gdzie popadnie... Jebać gołębie !!
tym razem to gołąb a innym kos, drozd lub młody zając. W Ameryce Północnej koty sa odpowiedzialne za wyginięcie ponad 30 gatunków. W Niemczech wg Niemieckiej Ligi Ochrony Ptaków koty zaijaja nawet 200mln ptaków rocznie. Więc trzymaqjcie swoje j...ne sierściuch w domach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów