18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kot żołnierz mafii
zygmuntor • 2013-01-05, 22:51
W Brazylii w wiezieniu w Arapiraca strażnicy złapali kota, który próbował wejść do środka z telefonem komórkowym, ładowarką, brzeszczotami i wiertłami. Może jakiś zbój chciał wykonać drobny remont w celi, albo powysyłać charytatywne smsy? Kot temu nie zaprzeczy, ani nie potwierdzi.

Ja bym kota skazał na 9 wyroków dożywocia, żeby mieć pewność, że nie będzie powtarzał tego numeru

Mogli wybrać inne zwierzę. Np taki wielbłąd to mógłby jeszcze wnieść dodatkowo telewizor 50 calowy.
źródło: liveleak.com/view?i=df6_1357366394
Zgłoś
bomba105 2013-01-05, 23:26
haha GRUBO wpierdalał makowca pod celą
Zgłoś
masaj990 2013-01-06, 0:27
Biedny kocio, mi jak kiedyś znajoma przykleiła taśme na noge i oderwała to myślalem, że się zesram i zajebie
Zgłoś
Astartte 2013-01-06, 1:37
ja swojego raz tasma okleiłam z nudy... xD Nie zdazylam odciąć i zbiegl po schodach do salonu i pies przydepnal rolke.. uslyszalam tylko miaukniecie. Jak znalazłam kota to miał spory lysy punkt na brzusiu. Drugi mój kot nie ma nogi i raz probowalam mu protezę zrobić... Na szczęście to było pare dobrych lat temu i już takich pomyslow nie mam
Zgłoś
gaweleek 2013-01-06, 1:39 7
Jestem pewny że kot działał z premedytacją a teraz robi dobrą minę do złej gry.
Zgłoś
Wizard 2013-01-06, 2:05
to bardziej folia niż taśma, ale ok.. Mówcie dalej o taśmie
Zgłoś
Ceruvit 2013-01-06, 3:15
wyciagneli bledne wnioski, kot jest owiniety tasma zeby nie pekl jak go bd pierdolic, wiertla i brzeszczoty tutaj odgrywaja role usztywniacza, a telefon to nie wiem po co.
Zgłoś
surojak 2013-01-06, 3:46
jaki pojemny?! ile by tam zielonego weszło

p.s Zanim hejty się odezwą, że to bestialtwo i tak dalej to JEST DADOL jak wonty to do ortodonty.

p.s 2 Na pewno wina Tuska bo to kot prezesa a że kot wyznania ALLAH AKBAR to już jest w niebie.
Zgłoś
bercik05 2013-01-06, 5:03
Bzdura i prowokancja!
Zgłoś
Krzywson 2013-01-06, 5:53 1
Dziwne że głosu nie zabrali jeszcze oburzeni obrońcy zwierząt królujący na FB
Zgłoś
spyyd3r 2013-01-06, 6:19 1
Szkoda Kotka bo teraz szukanie właściciela mija się z celem, więc pewnie oddadzą go do schroniska
Zgłoś
Sołtys 2013-01-06, 10:08
Dobra, przemycał wiertła. Ale skąd mają wiertarkę? Większy kot byłby potrzebny do jej wniesienia
Zgłoś
Oranżada 2013-01-06, 10:13
ciekawe co na to Kot Filemon
Zgłoś
brylant1412 2013-01-06, 10:37
a mój kot kupował by whiskas

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
lofix1 2013-01-06, 11:18
teraz zabawa w dobrego i złego policjanta. Parę pał na grzbiet, minie 48h i kot wszystko wymiauczy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów