18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:11
🔥 Aresztowanie - teraz popularne
Kotecek
ściwanek • 2012-09-30, 14:13
Od paru dni, moją uwagę przykuł kot, który regularnie koczuje przy studzience...Jak to Ja wiadomo, ciekawski, zainteresowałem się poco ten kot tam siedzi,(myślałem że czai się na szczury, bo to plaga ostatnio u mnie na mieście...)Więc postanowiłem podejść i zobaczyć co tam tkwi. Gdy podszedłem zobaczyłem to:

Teraz już wiem, że najprawdopodniej to była matka tego małego kociaka i po prostu pilnowała swojego dziecka.

Napewno nie było, jak się nie spodobało, to wiecie co robić

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
arthast 2012-09-30, 20:44
babycow napisał/a:

dlaczego ten swiat jest taki okrutny?

Bo takie są prawa natury - słaby osobnik umiera, selekcja naturalna - tego uczą w szkole elementarnej przecież. Że matka kociąt była na tyle tępa aby wjebać się do kratki ściekowej, to chyba lepiej, że nie spłodzi już więcej równie tępego następnego pokolenia - no chyba, że chcecie więcej takich fotek na sadistic'u. Przypomina mi się wywód Freda o murzynach z "Chłopaki nie płaczą"
Zgłoś
ściwanek 2012-09-30, 21:02
Newgate napisał/a:

Nie lubie kotków... Ale za historie dostał byś nominację do Oscar'a !

Naprawdę?

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
misiekps 2012-09-30, 21:14
kurwa.. wchodzę na harda: masakra zabitych 281782 osób, reakcja - heheheheheh, brutalnie zamordowana dziwka z dezedorantem w dupe - hohohohohoho. Martwy kotek na głównej i nagle mi się robi smutno.. coś ze mną chyba jest nie tak
Zgłoś
Devilyn 2012-09-30, 21:18
arthast napisał/a:

Bo takie są prawa natury - słaby osobnik umiera, selekcja naturalna - tego uczą w szkole elementarnej przecież. Że matka kociąt była na tyle tępa aby wjebać się do kratki ściekowej, to chyba lepiej, że nie spłodzi już więcej równie tępego następnego pokolenia - no chyba, że chcecie więcej takich fotek na sadistic'u. Przypomina mi się wywód Freda o murzynach z "Chłopaki nie płaczą"

Jakby świat tak działał dawno by Cie już matka zimnego całowała (wiesz - jesień ...zimno trochę... szybko człowiek stygnie)

Jakbyś też czytał ze zrozumieniem to wiedziałbyś że to nie matkę wessało tylko małego. A kotka doglądała czy ma minę tak jak wczoraj.

Resztę dopowiedz sobie sam w/g swojej teorii - czekam na nekrolog od twojej rodziny - będę pewien że nikt więcej takiego tępego kabana jak Ty nie spłodzi ...

misiekps napisał/a:

kurwa.. wchodzę na harda: masakra zabitych 281782 osób, reakcja - heheheheheh, brutalnie zamordowana dziwka z dezedorantem w dupe - hohohohohoho. Martwy kotek na głównej i nagle mi się robi smutno.. coś ze mną chyba jest nie tak

Bo człowiek jest podobno myślący. Podobno rządzi tą planetą. A zwierzęta nie z własnej woli zostały "udomowione" więc głupota ludzka potwierdza głupotę. Zajebać zwierze żeby jeść ? rozumiem. Zajebać żeby się kumplom pochwalić, w necie albo po prostu dla zabicia czasu... cofanie się w rozwoju.
Zgłoś
T34v2 2012-09-30, 21:42
Kotek kotek...

a przeciez ten siersciuch to pierdolony morderca, który pastwi się nad swoimi ofiarami, zanim pożre je żywcem.

Dobrze tak chujowi.
Zgłoś
tosztobartosz 2012-09-30, 21:48 1
babycow napisał/a:

dlaczego ten swiat jest taki okrutny?

Jak jesteś taki wrażliwy to zgaś ten internet. Animal Planet też nie włączaj bo tam zwierzątka się gryzą. Ten przypadek jest nieszczęśliwy, fakt. Ale okrucieństwo to nie cecha świata tylko człowieka który potrafi zabić nie po to, żeby zjeść.
Zgłoś
arthast 2012-09-30, 22:11
Devilyn napisał/a:

Jakby świat tak działał dawno by Cie już matka zimnego całowała (wiesz - jesień ...zimno trochę... szybko człowiek stygnie)

Jakbyś też czytał ze zrozumieniem to wiedziałbyś że to nie matkę wessało tylko małego. A kotka doglądała czy ma minę tak jak wczoraj.

Resztę dopowiedz sobie sam w/g swojej teorii - czekam na nekrolog od twojej rodziny - będę pewien że nikt więcej takiego tępego kabana jak Ty nie spłodzi ...

Wybacz przeoczenie - przyznaje się za popełnioną gafę. Ale to nie zmienia stanu rzeczy, że i tak prawa natury zadziałały i jednego głupiego skurwysyna mniej. Lubie koty, ale za dużo tego się pleni, sra po piaskownicach i piwnicach, a dewoty dokarmiają bo przecie to biedne zwierzątko i urocze.
Zgłoś
P................e 2012-09-30, 23:59
Mateusz_stg napisał/a:

Co w tym okrutnego że głupi kot utknął w kratce ściekowej?

top że to nie byłeś ty, byłoby śmieszniej.
Zgłoś
SrogiSrom 2012-10-01, 0:52
Ja pierdole straszne, kotek biedny kotek. Daj adres a przyjdę i go zgwałcę a potem zjem.

Jaruzelski krulem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów