📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas też są podobne kuwisyństwa, tyle że zjadają żywcem głównie jeleniowate. Jedna z odmian zamiast żerować pod skórą to włazi do nosa i rozwija się w wolnych przestrzeniach dróg oddechowych głowy. A teraz wyobraź sobie że gdzieś przy zatokach i innych zakamarkach siedzi ci takich kurew kilkanaście - kilkadziesiąt i wije się. W skrajnych przypadkach od nadmiaru zwierzyna zwyczajnie się dusi.
Kurwa i ten przycisk pobierania przy filmiku. Właśnie ściągnąłem sobie filmik jak tktos kotu łatwe wyciąga, no kurwa
japierdolę, takie zwierzęta powinno się od razu usypiać. Po co taki zwierzak ma żyć parę dobrych miesięcy w cierpieniach zanim mu to się wszystko wygoi - pomijając już nakłady finansowe i czas poświęcony przez weterynarzy :v
Nert napisał/a:
Wszystko miastowe to larwa gza, zwierzęta na wsiach mają tego pod dostatkiem, zresztą te w lesie też
chyba u ciebie, w porządnym gospodarstwie gdzie dba się o zwierzęta to tego nie ma, ja u siebie ponad 20 lat nie spotkałem
Cholernie szanuję weterynarzy. Oni w przeciwieństwie do wege-pizdeczek i innych kurwa hipsterskich naciągaczy z Unicefu, czy tym podobnych organizacji REALNIE pomagają zwierzętom i robią to z prawdziwej pasji, a nie z powodu gównianej mody
pawlo934 napisał/a:
japierdolę, takie zwierzęta powinno się od razu usypiać. Po co taki zwierzak ma żyć parę dobrych miesięcy w cierpieniach zanim mu to się wszystko wygoi - pomijając już nakłady finansowe i czas poświęcony przez weterynarzy :v
Daj znać jak trafisz w do szpitala albo zachorujesz na cokolwiek, chcę osobiście Ci zaaplikować pavulon, odłączyć aparaturę, albo staromodnie poprawić poduszkę w okolicach twarzy.
pawlo934 napisał/a:
@Sinecod Brawo kurwa, porównuj zwierzęta do ludzi :v
Zgadzam się, porównanie bez sensu. Zwierzęta stawiam dużo wyżej, bo ludzie to zazwyczaj kurwy niemyte.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów