Więcej kurwa szczęścia niż rozumu. Zarówno u psów jak i właściciela kurwa ze szczotką obronną.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Więcej kurwa szczęścia niż rozumu. Zarówno u psów jak i właściciela kurwa ze szczotką obronną."
To nie szczotka obronna, tylko kijek na szaszłyki z kotecków
To nie szczotka obronna, tylko kijek na szaszłyki z kotecków
"Więcej kurwa szczęścia niż rozumu. Zarówno u psów jak i właściciela kurwa ze szczotką obronną."
Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Ciąg dalszy na hardzie.
Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Ciąg dalszy na hardzie.
Matt napisał/a:
Gdzie to kurwa jest ze lwy sobie tak biegają.
Z info pod filmem miałem tylko, że to dwa azjatyckie lwy. Więc gdzieś w azji pewnie
Matt napisał/a:
Gdzie to kurwa jest ze lwy sobie tak biegają.
lew azjatycki występuje współcześnie tylko w lesie Gir w stanie Gujarat w północnych Indiach. W 2005 odnotowano w tym rezerwacie 359 lwów. Rezerwat ma powierzchnię ok. 1412 km
One tylko się chciały bawić....
Kundla na smalec, a lwy na trofea i skóry.
Czy mi się wydaje czy tam zasuwka bramy jest na zewnątrz czy te lwy się bronią od środka ogrodzenia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów