niestety moje zwierzaki...;/ nic dziwnego gdyby nie to ze to dwa kocury.. ogólnie nie lubie kotów a tych to juz w szczególności.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
niestety moje zwierzaki...;/ nic dziwnego gdyby nie to ze to dwa kocury.. ogólnie nie lubie kotów a tych to juz w szczególności.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nudel napisał/a:
niestety moje zwierzaki...;/ nic dziwnego gdyby nie to ze to dwa kocury..
Jaki pan taki kram
@nudel
Heheszki, heheszkami - ale nie smuć się. Zwierzęta walą się w dupę celem ustalenia hierarchii.
Ciekawostka - w starożytnym Rzymie jak baba się źle zachowywała, to przyjętą metodą dyscyplinowania był anal
Heheszki, heheszkami - ale nie smuć się. Zwierzęta walą się w dupę celem ustalenia hierarchii.
Ciekawostka - w starożytnym Rzymie jak baba się źle zachowywała, to przyjętą metodą dyscyplinowania był anal
voidinfinity napisał/a:
Czasem żałuje, że nie było mi dane żyć w tamtych czasach.
@nudel
Nie martw się naukowcy naliczyli 2000 gatunków zwierząt które miewają kontakty homoseksualne, więc Twoje koty nie są niczym specjalnym
Nie martw się naukowcy naliczyli 2000 gatunków zwierząt które miewają kontakty homoseksualne, więc Twoje koty nie są niczym specjalnym
"Czasem żałuje, że nie było mi dane żyć w tamtych czasach. " - na pewno znajdziesz kogoś, kto Cię w dupe wyrucha na tym forum
z kim się zadajesz,takim się stajesz.
Pewnie to z domu wyniosły
Pewnie to z domu wyniosły
Zwierzęta się do właściciela upodabniają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów