📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Coś mi się wydaje, że w niedzielę sobie powpierdalają na bogato rosołu na przednim kocie.
-Ernest Hemingway
Oooooo! Kotki na sadolu! Klasyczny sadol!
Dorzucam od siebie kolego
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dorzucam od siebie kolego
Całe życie w bólu i cierpieniu.
przecież to było u chińczyka - zaraz sobie pewno zrobi nowy tv w piwnicy. Gorzej jakby żarcie wywrócił
Argeusz napisał/a:
Od razu bym te kurwy powywieszał.
Aż mi się coś przypomniało...
Aż chciałbym to zobaczyć
Raczej już w momencie jak ten rudy skurwiel wskoczył na telewizor matryca uległa uszkodzeniu. Chociaż wiadomo, że lepiej mieć jedną czarną plamę przy górnej krawędzi niż rozlane 2/3 ekranu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów