📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktos ogarniety w temacie biologii moze to potwierdzic ? Czy ludzki material dna moze sie 'polaczyc' z kozim ? czy to po prostu zwykla choroba/mutacja.
Shock napisał/a:
Ktos ogarniety w temacie biologii moze to potwierdzic ? Czy ludzki material dna moze sie 'polaczyc' z kozim ? czy to po prostu zwykla choroba/mutacja.
Nie, nie może.
Nie jest to też choroba/mutacja: to KOLEJNY ordynarny fejk tego typu. O dziwo, we wszystkich tego typu fejkowych przypadkach zdjęcia są nieostre/rozmazane/z-dużej-odległości.
Przerażające jest tylko to, że ludzi skłonnych uwierzyć w narodziny kozo-człowieka jest tak sporo .
Filogyna napisał/a:
Nie, nie może.
Po tylu latach kozowania , kozy rodziły się i zawsze jakaś cząstka DNA ciapaka zostawała, więc teraz nie zdziwi mnie jak z imigrantami na pontonie przypłynie minotaur
Filogyna napisał/a:
Nie, nie może.
Nie jest to też choroba/mutacja: to KOLEJNY ordynarny fejk tego typu. O dziwo, we wszystkich tego typu fejkowych przypadkach zdjęcia są nieostre/rozmazane/z-dużej-odległości.
Przerażające jest tylko to, że ludzi skłonnych uwierzyć w narodziny kozo-człowieka jest tak sporo .
Złamałaś mi serce.
Przez swoje całe życie myślałem, że na świecie istnieją centaury
Idę do mamy!
Pa haha
ja obstawiam szwecje, chociaż nie. Francja ! południe francji poznaje po oczach kozo człeka, taką głębie widać tylko na południu francji.
Ale wy jesteście pojebani i upośledzeni umysłowo, że wierzycie w takie rzeczy. Oddajcie kase za edukację
@Basia_Stańczyk O Chupacabrę bym się nie martwił, tutaj będziemy mieli do czynienia z Ciapacabrą.
A gdzie marsz w obronie zycia? Przecież koza też człowiek, znaczy się czajnik lub chuj wie kim zgodnie z gender dzisiaj chciałby być.
Samo twierdzenie "koza urodziła pół człowieka" jest już tak skandalicznie śmiesznie, że mało mnie obchodzi, że to fejk.
Shock napisał/a:
Jeśli masz więcej niż 10 lat i na serio zadajesz takie pytanie, to oddaj kurwa pieniądze podatnikom za swoją edukację, bo nawet wiedzy na poziomie podstawówki nie przyswoiłeś!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów