📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
to chyba coś typu "brat" a dzieciak na filmie typowy przykład internetowego spinacza, pierw kozak a potem w pisk.
kolo z lublina, tylko tam gadaja brejdak na brata
Kto ma młodszego brata, ten zrozumie Ahhh... aż się łezka w oku kręci a uśmiech sam pojawia na twarzy
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
nie wiem dlaczego, ale brejdak kojarzy mi się z kutasem...
Ja też nie wiem, ale pachnie to niezłą patologią w dzieciństwie.
co wy się tego "brejdaka" przyczepiliście? Jakoś ja od razu zrozumiałem, pochodzę z okolic Lublina to może dlatego, bo widzę że ktoś wyżej coś o Lublinie pisał bardziej bym się przyczepił słowa "paletka". Przecież to jest rakietka a nie "paletka", paletki to na magazynie są, takie drewniane
A oto pierwsze udokumentowane ruskie rodzeństwo podczas codziennego czegoś,wyglądające jak rytuał godowy.
Jeszcze sie kurwo musialem zalogowac
co wy się tego "brejdaka" przyczepiliście? Jakoś ja od razu zrozumiałem, pochodzę z okolic Lublina to może dlatego, bo widzę że ktoś wyżej coś o Lublinie pisał bardziej bym się przyczepił słowa "paletka". Przecież to jest rakietka a nie "paletka", paletki to na magazynie są, takie drewniane
Ty kurwa sam jesteś 'rakietka'. Patologia jak skurwysym w tym Lublinie żeby o paletce do pingponga nie słyszeć... I jeszcze ten "brejdak"... Nie ma kurwa takiego słowa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów