18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Cytat:

Dziś filmik z Maksem, który był twórcą strony obrażającej mnie i moją rodzinę, publikując przeróbki zdjęć i treści pedofilskie. Niech ten film będzie przestrogą, że nikt w internecie nie jest anonimowy, a czyny mogą nieść za sobą bardzo poważne konsekwencje. Ja odstąpiłem od złożenia pozwu o odszkodowanie, bo Maks jest młody i nic chcę rujnować życia całej jego rodzinie. Kara jaką poniesie będzie uderzała bezpośrednio w jego osobę i zapamięta ją na całe życie!!!

Michał Karmowski

loaloa, o ciebie też się pytali...
Zgłoś
M................w 2016-12-21, 15:56
TB303 napisał/a:

Jak on całe życie w piwnicy siedzi, czy innym schronie. Rodzice go tam trzymają, by nie stała mu się krzywda, bo jak wiadomo, dzisiejszy świat jest niebezpieczny dla ludzi upośledzonych umysłowo

Hoho wydaje mi się, że jest zupełnie na odwrót
Zgłoś
RazoR2011 2016-12-21, 16:03
No i dobrze - za buractwo niech zapieprza!
Zgłoś
walu125 2016-12-21, 16:08 2
Szacun za takie podejście do sprawy. ! Oby więcej takich ludzi ! Peace !
Zgłoś
hohoniowy 2016-12-21, 16:10
no tak, ale próbek hejtu nie pokazał. więc jak mam ocenić słuszność zasądzonej kary?
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-12-21, 16:12 44
Skandal

Zgłoś
HalfGod 2016-12-21, 16:22 14
Szkoda, że Michał więcej mówił niż winny. Przyznanie się pełnymi zdaniami do tego co zrobił jest czasami karą psychiczną, która z gnojka i rozpuszczonego dzieciaka może nawrócić go z powrotem na drogę człowieka z zasadami.

Mi ojciec kiedyś powiedział: Używam pasa nie dla dlatego, że chcę cię katować, ale po to żebyś znał granice ludzkiej godności.
Zgłoś
orwell14 2016-12-21, 16:27 37
sezamkowyRozpierdol napisał/a:

Skandal

Sklej już ryj pizdo, na filmiku nie byłeś taki wygadany.
Zgłoś
novy__ 2016-12-21, 17:23 2
@up

hehehe mistrzostwo, przyłączam się do życzeń
Zgłoś
thewhitestar 2016-12-21, 17:43 18
Niby taki porządny i moralizator a tak naprawdę zero moralne
Zgłoś
Synek725 2016-12-21, 18:02 4
thewhitestar napisał/a:

Niby taki porządny i moralizator a tak naprawdę zero moralne

Do tego jeszcze pirat drogowy !
Zgłoś
Logiczny 2016-12-21, 18:17 4
Mnie kolega się nie podoba. Uważam, że pławi się w wygranej oznajmiając to światu, wg mnie jest mściwy dużo bardziej od jakiejś tam przeciętnej, a satysfakcje przyniosło mu osobiste wymierzenie kary.

Na marginesie, wjebali kolesiowi dwie kary, czemu nie trzy? Kurwa, a może 4? chuj tam...niech będzie 10 kar.

Nie podoba mi sie akcja, choć wiem i widzę, że jesteście zachwyceni.
Zgłoś
szpajder 2016-12-21, 18:34 4
Logiczny napisał/a:

Mnie kolega się nie podoba. Uważam, że pławi się w wygranej oznajmiając to światu, wg mnie jest mściwy dużo bardziej od jakiejś tam przeciętnej...

A tak na logikę co byś ty zrobił? Młodemu byś gałę chapnął, czy jego starym życie zatruł za nieodpowiedzialne działanie latorośli? Czy powiedział byś: -no no, tak nie wolno pisać o mojej rodzinie. Według większości komentujących kara współmierna do czynu.

"it is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society"
Zgłoś
karoldeicide 2016-12-21, 18:38
dajta link do tych memów
Zgłoś
Tassadar 2016-12-21, 19:03
Czasami korzystam z porad tego kafara odnośnie siłowni. Widać, że jednak względnie ogarnięty jest to człowiek. Można powiedzieć, a mógł zabić! W sumie to myślałem, że będzie jakiś fight w ringu czy coś.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
yankespies 2016-12-21, 19:18
Moim zdaniem trzeba być troszke wychowanym :)Dostaje zdjęcie od kobiety (tymbardziej imtymne )-ono jest tylko moje
Dostaje wpierdol-myśle dlaczego albo ćwicze żeby juz więcej nei dostać ;]
Szacunek dla gościa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów