18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
SanicHegehog 2016-12-04, 14:49
Nie przejechał, nie ma piwa.
Zgłoś
decode21 2016-12-04, 14:57 7
ale ustawione...
Zgłoś
Essent 2016-12-04, 15:35
Kozak chciał zakozaczyć,a zmiękł jak pantofelek.
Zgłoś
kaelem 2016-12-04, 17:42
Mogli by się chociaż trochę postarać, żeby nie waliło ustawką.... proszę was
Zgłoś
szaman1991 2016-12-04, 20:09
po czym stwierdzacie, sadolowi eksperci od fejków, że to fejk?
Zgłoś
bocianoff 2016-12-04, 20:23 5
^po prostu ich dupy tak często udają orgazmy, że wszystko im jebie fejkiem
Zgłoś
Mors_Nigra 2016-12-04, 22:25 6
@szaman1991 patrzysz na to wszystko i "wyliczasz" w głowie prawdopodobieństwo. Prawdopodobieństwo, że jakiś frajer wagi piórkowej po obtrąbieniu go, zatrzyma się, wyjdzie, weźmie kij i będzie chciał kogoś zaatakować z bandaną na mordzie i w tym właśnie momencie, w tej jednej na milion sekundzie jakiś typ go ochlapie w pół drogi. A potem gdy podchodzi do auta które chciał uderzyć, mimo iż stał nawet nie metr od niego, pozwala mu odjechać nie robiąc nic. Tak, to wydarzyło się naprawdę. Wiem, bo jak byłem w Narni to dostałem depeszę, że tak było od pana boga.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów