📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znęcanie się, bo najpierw mu nie przyjebał pałką przez łeb, zgłaszam do Ostaszewskiej
Bez zbędnego znęcania się, bez stresu i bólu dla zwierzęcia, profesjonalnie jednym cięciem.
oglądam sobie i jak tego czopa w niebieskim widzę nadlatującego, myślę: "będzie ją pod ten merdający ogonek zapylał jeszcze?!" A on tylko chciał się dać biedaczce napić wody. Ale mam zryty beret.
Nawet zwierze nie poczuło co się stało.Tak to się robi właśnie.Odeszło w nie świadomości do nieba.Tam czekają go 499 allahów w nagrodę
No potwory na pierwszym levelu idą na hita
Zwierze i tak trzeba ubić, więc dlaczego nie połączyć przyjemnego z pożytecznym.
w NIEMICKICH obozach śmierci było podobnie, poszli się kąpać, a śmierć , przychodzia równie szybko,
Później był piec w krematorium.
i śmieszne fotki żydowskich wycieczkowiczów
na Majdanku
Później był piec w krematorium.
i śmieszne fotki żydowskich wycieczkowiczów
na Majdanku
Ten kozioł to ma jakiś ryj zjebany, czasem nie był to odjeb wadliwej sztuki?
Rebeliant napisał/a:
Ciekawi mnie jedno. Ile żyje taki łeb po odcięciu i co sobie taki zwierz myśli jak ma zwarcie na kablach i nie czuje reszty ciała, a może i je nawet widzi, jak łeb odpowiednio upadnie?
"Prawdopodobnie głowa po ścięciu przez 2-3 sekundy zachowuje świadomość, naukowcy obliczyli także, że we krwi znajdującej się w głowie znajduje się dostatecznie dużo tlenu, aby podtrzymywać metabolizm przez około 7 sekund. Śmierć mózgu z powodu niedotlenienia następuje prawdopodobnie około 60 sekund po egzekucji. Antoine Lavoisier podczas śmierci przeprowadził swój ostatni eksperyment – umówił się z przyjaciółmi, że po ścięciu będzie próbował mrugać oczami tak długo, jak to możliwe, według relacji mrugał przez 15 sekund, co jest jednak mało prawdopodobne."
Tutaj cytat z Wikipedii akurat odnoszący się do gatunku ludzkiego, ale myślę, że w przypadku zwierzęcia jest całkiem podobnie.
Szacun Na hita go zdjął.
Machol napisał/a:
To chyba koza rasy damasceńskiej, trudno 100% stwierdzić, one mają takie dziwne pyski od urodzenia.Ten kozioł to ma jakiś ryj zjebany, czasem nie był to odjeb wadliwej sztuki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów