📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Sztrucla: To po to, żeby "odzyskać nasienie niezbędne do zapłodnienia jajeczek. A przetrawione mięso pozwoli okryć jajeczka taką izolacyjną warstwą gówna!"
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Sashaaaa napisał/a:
Pierdolone chore zboki... Że też się nie boją złapać jakiegoś syfa.
zasmucę cie, seks ze zwierzętami jest "zdrowszy" od seksu z ludźmi, większość chorób którymi zarażają się ludzie nie jest w stanie przetrwać w ciele innych gatunków i odwrotnie, większość chorób takiego osła czy psa nie jest w stanie utrzymać się w ciele ludzkim
np HIV jest wirusem który może istnieć tylko w ciele ludzkim lub naszych najbliższych krewnych czyli małp, przy seksie z kozą czy osłem nie ma czegoś takiego jak obawa przed zarażeniem się HIV
i tak samo osioł może mieć oślą wenerę którą zarazi inne osły ale w człowieku ten patogen nie przetrwa
pozostaje bardzo ograniczona pula zarazków które są uniwersalne i mało objawowe
mam nadzieje że wasze wyobrażenia na temat bezpiecznego seksu zostały trwale i brutalnie poprzestawiane
gwałt zbiorowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów