Niestety nie ma żadnego opisu pod filmem ale pięknie zostali trafieni. Jest tu jakiś ekspert i wypowie się czym oberwali?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja jakoś ponad 15 lat temu, jebałem się z kozicą górską na szlaku w tatrach. Była to niesamowita przygoda, którą do dziś wspominam
jozue napisał/a:
Ja jakoś ponad 15 lat temu, jebałem się z kozicą górską na szlaku w tatrach. Była to niesamowita przygoda, którą do dziś wspominam
rzecziwiście niesamowite, bo kozice w Tatrach nie występują...
a co do filmu to wojowali przeciwko religii pokoju i miłości to oberwali jednym albo drugim
Za rozjebanie kozojebców dałbym nawet dwa piwka
Szmaragdowy terminator kurwa. Kumpli mu z planszy zmiotło a on wytrzymał.
nowynick napisał/a:
Serio ?
I pewnie dlatego to właśnie kozica jest symbolem Tatrzańskiego Parku Narodowego
wyrwali z rury tz RPG-7, syk wskazuje na rakietę, granaty moździerzowe mają niewielką prędkość graniczną gdzie początkowa to średnio ~350m/s więc nie wydają zbytnio dźwięku a po 2 kamerzysta byłby w zasięgu rażenia
wcale nie musza umierac. niech przyjada do niemiec tam na nich juz czekaja polki i kurwy innego pokroju xd
nowynick napisał/a:
a co do filmu to wojowali przeciwko religii pokoju i miłości to oberwali jednym albo drugim
I pewnie według ciebie kozica tatrzańska występuje w Sudetach?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów