18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
xiro 2012-10-19, 22:51 33
Cytat:

Zdjęcie kraba w przybliżeniu

what?
Zgłoś
Godelo23 2012-10-19, 22:55 2
Piwo za pana krabo-czillidera
Zgłoś
PanKupa 2012-10-19, 22:57
"Sadyzmu zero, ale chuje muje dzikie węże więc oglądać" kurwa, coraz częściej widzę tu tego typu teksty, to że strona powinna nazywać się unsadistic.tolerancyjni.pl to jedno, ale po co dodawać tu jakieś ścierwa aby jeszcze bardziej udupić ten portal ?

Zgłoś
bokun1237 2012-10-20, 0:39
co on się stara zrobić ?
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2012-10-20, 0:47 9
Chyba jakis moderator sobie jaja robi... Spoko, grzeczniej?

@B4rt

Przeczytaj regulamin bo ten portal podupada, ale przez takich ludzi jak ty.
Portal a dzial hard to dwa rozne tematy.

Gdzies w regulaminie czy w dziale "co wkurwia moderatorow" bylo to poruszane i ktorys mod dobrze to ujal

"Chcesz sadyzmu - idz na HARD"

Kiedy to gimbaza zrozumie? Znowu wraca moda na udawany sadyzm czy jaki huj?

Teraz lepiej? Czy znowu dostane warna za zwrocenie komus uwagi za to co jest tutaj plaga?

Zgłoś
c................s 2012-10-20, 0:48 1
@bokun1237
Jak to co??? napierdalać pomponami!
Zgłoś
bokun1237 2012-10-20, 0:58 2
techno dojebać tu i by niezły ''hardcorowy movie'' wyszedł by zakurwawiając po albańsku prosze ja ciebie
Zgłoś
Szajmon 2012-10-20, 10:36 2
Nie wiem jak Was ale mnie zawsze to uspokaja. Jak miałem akwarium to godzinami mogłem patrzeć jak te rybki tam napierdzielają. Szczególnie jak którejś się chciało więcej jeść i wpieprzała drugą
Zgłoś
trolik 2012-10-20, 11:44
jak dla mnie to on jest ujarany w pizdu. chwyciło go gastro, ale w połowie drogi "chill" wygrał i stwierdził, że pierdoli- nie stara się o pokarm:)
Zgłoś
m................1 2012-10-20, 11:45
Czirloderka

Czilliderka
Zgłoś
schab 2012-10-20, 12:14
te pompony to ukwialy
Zgłoś
zuberos 2012-10-20, 17:20
wstawiający ma jakieś zboczenia na temat krabów.Pewnie na kawalerskim będzie sobie to puszczał z kolegami i będzie wspólne walenie konia.
Zgłoś
wiruswirus 2012-10-23, 14:22
ta z tyłu to Siwiec?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów