📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zanim sie zbuforuje, to wszyscy zdazymy spierdolic.
chrup chrup chrup
fajnie chrupie, u nas to tylko ślimaki i żaby, czasem tylko kręgosłup psu tak chrupnie jak wbiegnie pod koła
Bongman to był typ człowieka który nie za wiele robił po za siedzeniem na sadolu i dodawaniem sucharów, widocznie to lubił i miał w chuju te wasze komentarze, nie ma opcji żeby tak z dnia na dzień mu się sadol odwidział, nie ma chuja żeby ktoś z dnia na dzień przestał robić to co sprawia mu przyjemność. Ciśnijcie se po nim w końcu od tego jest to miejsce żeby jechać po wszystkich ale faktycznie jedyne logiczne wyjaśnienie jest takie ze coś mu się stało a skoro nie ma go tak długo to coś bardzo poważnego, bardzo prawdopodobne ze już nie żyje. R.I.P. [*]
PS. Jesteście chuje, nawet jak czasami walił sucharami to niektóre kawały miał dobre ale i tak mu jechaliście żeby być "fajnymi" i nawet jak faktycznie może już go z nami nie być to dalej dla wirtualnych piw po nim jedziecie. Jakby nie patrzeć prawie każdy go znał i w jakiś osób budował tą społeczność, nie każdemu musiały się jego kawały podobać ale dawał coś od siebie a nie tak jak niektóre kurwy które tylko krytykują. Skończyłem, możecie hejtować dla wirtualnych piw aby przedłużyć swoje e-penisy.
PS. Jesteście chuje, nawet jak czasami walił sucharami to niektóre kawały miał dobre ale i tak mu jechaliście żeby być "fajnymi" i nawet jak faktycznie może już go z nami nie być to dalej dla wirtualnych piw po nim jedziecie. Jakby nie patrzeć prawie każdy go znał i w jakiś osób budował tą społeczność, nie każdemu musiały się jego kawały podobać ale dawał coś od siebie a nie tak jak niektóre kurwy które tylko krytykują. Skończyłem, możecie hejtować dla wirtualnych piw aby przedłużyć swoje e-penisy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów