📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
UWAGA! To nie jest wpierdol! To jest procedura wypędzania pająków z bananów, żeby później w takim Lidlu czy innej Biedronce nie wyłaziły na wystraszonych kupujących.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
...to dobrze, że nie banany
Żaden z moich sąsiadów nie ma, na szczęście, sadu z bananami.
pamiętam taką akcję. kumpel wspiął się na grusze A drugi był nieco niżej. ja byłem na czujce hahaha
krzyknąłem- wojskowy!!!
jeden zdążył zejść, drugi dostał tęgi wpierdol gałązką. ale to były czasy.
krzyknąłem- wojskowy!!!
jeden zdążył zejść, drugi dostał tęgi wpierdol gałązką. ale to były czasy.
Nie kradłem jabłek z sadu sąsiada, bo sami mielismy sad i szczulismy takich lkudzi psami i rzucalismy kamieniami.
Były to piekne czasy że jak złodziej dostał wpierdol to nie szedł na komende złozyc doniesienia, bo tam czekał jeszcze kolejny wpierdol.
Były to piekne czasy że jak złodziej dostał wpierdol to nie szedł na komende złozyc doniesienia, bo tam czekał jeszcze kolejny wpierdol.
My nie kradlismy jabłek tylko całe drzewa z sadu.
poligon6 napisał/a:
Nie kradłem jabłek z sadu sąsiada, bo sami mielismy sad i szczulismy takich lkudzi psami i rzucalismy kamieniami.
Kłamiesz, nie miałeś psa.
htp napisał/a:
Kłamiesz, nie miałeś psa.
Masz mnie. To był pies dziadka. Jebane bydle potrafiło dogonic zająca. Niestety czesto uciekał i robił szkody sasiadom, dlatego poszedł nad rzekę.
Kiedyś kradłem słoneczniki z pola sąsiada, jedzenia z jednego kwiatu tyle było że wyjebałem połowę, zabrałem tylko 3.
Kiedyś, po kolędzie , był u nas ksiądz, który kiedyś był misjonarzem w Rwandzie. Uczył tam czarnych z jakiejś wioski sadzić małe marchewki. Plemię radośnie wykopało dołki i posadziło malutkie sadzonki. Wytłumaczył im jak mają dbać, podlewać i kiedy zbierać. Wszystko to niepotrzebnie, bo pierwszej nocy przyszli inni czarni i im wszytko wykopali. Mają chyba jakiś gen złodziejstwa.
Fajnie, że w Afryce mają już internet. Można zobaczyć te ich małpie figle
Kiedyś za gówniaka podkradaliśmy wiśnie dla chłopa na jego podwórku. Chłop z kijem wyskoczył to daliśmy dyla biegnąc przez wysoką trawę taką po pas, nagle w biegu kumpel znikł. Odwróciłem się chłop już nas nie gonił więc szukam kumpla. A on piszczelą wynalazł w tej trawie hydrant, leżał i cieniutkim głosem piszczał a na jego piszczeli zrobił się krwiak wielkości piłki tenisowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów